Artikel

Afvallen met sportvoeding

slanke buik

Sportvoeding, je ziet het tegenwoordig overal terugkomen. De sportvoeding industrie blijft zich verder door ontwikkelen en er komen steeds meer nieuwe producten bij. Daarnaast wordt afslanken en fit worden steeds populairder. Maar hoe kan sportvoeding jou helpen afvallen? En welke sportvoeding kan jou daar het beste bij helpen? Bij Bodylab gaat het ons erom dat jij zo goed mogelijk wordt geïnformeerd zodat je doelen sneller, efficiënter en makkelijker behaald kunnen worden. Daarom leggen wij jou in dit artikel uit hoe je kan afvallen met sportvoeding en welke supplementen jou het beste kunnen helpen om je doelen te behalen.

Naarmate de sportvoeding industrie zich verder blijft ontwikkelen, wordt de sportvoeding beter, smakelijker en vooral efficiënter. Ook de categorie afslanken blijft niet achterwege. Zo komen er steeds meer producten bij die jou kunnen helpen bij het afslanken. Bij Bodylab vind je daarom ook een breed scala aan vernieuwende afslankproducten. Met ruim 15 jaar ervaring binnen het sportvoeding segment hebben wij al onze kennis gebundeld bij het opzetten van een reeks hoogwaardige afslank supplementen. Hieronder vind je een overzicht van onze supplementen die jou zouden kunnen helpen bij het afslanken.

Maaltijdvervangers

Indien je begint met het afslanken is meestal het eerste waar je naar kijkt je voeding. Je wilt immers minder calorieën binnenkrijgen dan je verbruikt. Daarom hebben wij een maaltijdvervanger ontwikkeld die jou kan bijstaan om je streefgewicht te gebruiken. De Meal Replacement van Bodylab24 is vrij van toegevoegde suikers en een bron van vezels. Bij het vervangen van 1 maaltijd per dag door een Meal Replacement shake kan het jou ondersteunen bij gewichtsbeheersing binnen een energiebeperkt dieet. Vervang je 2 maaltijden per dag door een Meal Replacement? Dan kan de maaltijdvervanger jou helpen bij het afslanken binnen een energiebeperkt dieet.

Eiwitshakes

Een opkomend dieet vandaag de dag is het eiwitrijke dieet. Tijdens dit dieet ga je maaltijden vervangen door eiwitrijke voeding die laag is in calorieën. Door het elimineren van gerechten die rijk zijn aan koolhydraten, gaat je lichaam het lichaamsvet aanspreken als brandstof. Bij deze vorm van diëten is het nodig om voldoende eiwitten binnen te krijgen die laag zijn in calorieën en kunnen eiwitshakes, eiwitrepen en proteine snacks een goede toevoeging zijn op je dieet. Een aantal eiwitrijke supplementen die jou kunnen ondersteunen bij dit dieet zijn:

- Whey Eiwitshakes, zoals bijvoorbeeld de Bodylab24 Whey Protein Isolaat met maar liefst 91% eiwitten.
- Caseine Eiwitshakes, zoals bijvoorbeeld de Bodylab24 Casein Micellar met een eiwit gehalte van 81%. Deze shake geeft je langer een vol en verzadigd gevoel.
- Eiwitrepen: Een populaire eiwitreep is de Bodylab24 Protein bar. Deze protein bar is suikerarm met maar 2.5 gram suiker per reep en met maar liefst 27,3 gram proteïne per reep.
- Eiwitsnacks: Dit kan verschillen van Protein Pralines tot Protein Wafers, deze snacks zullen jou zeker helpen om op een lekker en verantwoorde manier door het eiwitdieet te komen.

Indien je meer wilt weten over het eiwitrijk dieten, kijk dan eens naar ons blog artikel over hoe een eiwitrijk dieet jou kan helpen bij het afslanken.

Andere supplementen die jou zouden kunnen helpen bij het afslanken

Bij Bodylab kijken wij naast sportvoeding ook verder naar specifieke afslankproducten. Wij hebben in het onderstaande lijstje een aantal supplementen opgesomd die je kan gebruiken om het afslanken in een stroomversnelling te zetten.

- Glucomannan – Glucomannan is een natuurlijk supplement gemaakt van de wortel van de konjak plant. De stof Glucomannan heeft als eigenschap dat het grote hoeveelheden vocht kan absorberen. Glucomannan is een poeder die je kan vermengen met water, sapjes, eiwitshakes of smoothies. Zodra het in je maag terecht komt zal de Glucomannan het vocht absorberen waardoor er zich een natuurlijke substantie in de maag vormt. Dit zal jou een vol en verzadigd gevoel geven zodat het makkelijk wordt om die ene snack toch te laten staan.
- Green Tea Caps- Green tea extract is een veel gebruikt voedingssupplement ter ondersteuning van gewichtsbeheersing en helpt bij het reduceren van het lichaamsvet. EGCG is van nature aanwezig in groene thee, wat het product zijn werkzaamheid geeft.

Afslanken met sportvoeding

De basis om af te vallen is een combinatie van goede voeding en genoeg beweging. Sportvoeding kan je helpen als aanvulling van je dieet en kan jou de ondersteuning bieden die je nodig hebt om je dieet tot een succes te maken.

Meer informatie?
Heb je hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op