Artikel

Bodylab Whey Isolaat Labtest Februari 2018

1500x500px Bodylab24-Whey-Protein---Labortest-März-2018

Ons motto is kwaliteit voor de scherpste prijs. Om de kwaliteit te waarborgen voeren we met regelmaat labtesten uit op onze producten. Door de ophef die een tijdje geleden is ontstaan in Nederland en België, een aantal partijen konden niet leveren wat ze beloofden, hebben we besloten de labtesten openbaar te maken. In de vorige editie zijn de labtesten van de Whey Protein openbaar gemaakt, conclusie daarvan was dat het label klopte, er geen sprake was van aminospiking én dat we inderdaad de kwaliteit leverde die we beloofde. In dit artikel bespreken we de resultaten van de Labtesten van de Whey Protein Isolaat, een andere hardloper uit het Bodylab24 Isolaat.

Wie heeft de labtest uitgevoerd?

De labtest is uitgevoerd door Masterlab, onderdeel van Nutreco. De labtest is in opdracht van Bodylab utigevoerd.

Ass – Dry matter waarden

In de labtest vindt je de ass is waarden en de dry matter waarden. Ass is betekend dat het ruwe product inclusief vocht wordt gemeten. Hieruit wordt de dry matter (op droge stof basis) berekend. De dry matter waarden zijn de waarden die op de productverpakking worden gecommuniceerd.

Dry matter tov onze geclaimde waarden

Conclusie: De geclaimde waarden komen overeen met de geteste waarden, er is geen sprake van aminospiking.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op