Artikel

Droog trainen maar met behoud van Spiermassa

1500x500 Sixpack

Als je gaat diëten wil je natuurlijk zoveel mogelijk vet verbranden. Het is van essentieel belang dat er vet wordt afgebroken maar dat de kostbare spiermassa wordt behouden. Dit om zowel een gespierd of strak uiterlijk te behouden maar ook om je metabolisme op gang te houden. De volgende combinatie van training, timing en supplementen zullen je lichaam veranderen in een vetverbrandende machine en je meer resultaten van je cardio en dieet geven.

Wanneer Cardio tijdens droog trainen?

Het beste moment om vet af te breken met behulp van een cardio training is wanneer de glycogeenreserves in het lichaam laag zijn. In de ochtend voor het ontbijt is hiervoor bijvoorbeeld een ideaal moment. Wanneer je deze mogelijkheid niet hebt dan kun je ook proberen gedurende de dag je koolhydraten laag te houden en steeds verder af te bouwen richting je training. Wanneer de glycogeenreserves laag zijn dan spreekt het lichaam directer de vetreserves aan als energiebron.</p<

Supplementen tijdens droog trainen

Om dit proces nog sterker te stimuleren kun je de volgende supplementen combinatie aan je training toe voegen.

  • 1. Fatburners zorgt ervoor dat de vetcel wordt gestimuleerd om de vetzuren vrij te maken zodat deze gebruikt kunnen worden als energie. Je optimaliseert je vetverbranding en een fatburner geeft vaak een lekkere energieboost.
  • 2. Om het vet naar plaats van verbranding te dragen is het ook noodzakelijk om l-carnitine aan je supplementencombinatie toe te voegen.
  • Om je spiermassa zo goed mogelijk te behouden, iets wat zeker voor de fanatieke fitnesser of bodybuilder belangrijk is, zijn ook een aanvoer van de BCAA’s nodig zodat deze niet uit de spiereiwitten worden getrokken. Door BCAA’s toe te voegen zul je spiermassa behouden waardoor je een strakker uiterlijk behoudt en ook je metabolisme op peil houdt.

Neem de combinatie van bovenstaande supplementen ongeveer 45 tot 60 minuten voor je training. Begin met 1 capsule van een fatburner en L-carnitine. Je kunt dit eventueel opvoeren tot beide 2 capsules. Voeg 2 tot 3 capsules BCAA’s toe voor spierbehoud.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op