Artikel

Vegan Protein - nu nieuw bij Bodylab

Vegan Protein bij Bodylab24

Het plantaardige alternatief voor het klassieke proteïnepoeder - onze nieuwe Vegan Protein in de 1000 g verpakking en om ermee te beginnen in 2 heerlijke smaken.

Vegan Protein van Bodylab24

100% plantaardig eiwitpoeder, zonder dierlijke bestanddelen en samengesteld uit rijst en erwteneiwit, is de basis voor het nieuwe Vegan Protein van Bodylab. Elke 30g portie levert 24g eiwit, waarvan 12g rijst en 12g erwten-eiwit. De combinatie zorgt voor een uitgebreid aminozuurprofiel en de toevoeging van BCAA Instant verrijkt de niveaus van essentiële vertakte-keten aminozuren leucine, isoleucine en valine verder. Vegan Protein bevat een laag vetgehalte (minder dan 2g vet, waarvan minder dan 0,5g verzadigde vetzuren per portie), is laag in suiker (minder dan 0,2g suiker), heeft minder dan 1,5g koolhydraten en past dus perfect in elke LowCarb-fase of elk ander dieet. Het zuivere poeder levert slechts 120kcal per portie op - bij vermenging met water blijft het per shake, anders worden de calorieën van de toegevoegde melk naar keuze toegevoegd.

Vegan Protein (1000g)

Bodylab24

Vegan Protein (1000g)

Bodylab24
 • Puur veganistisch Whey Protein
 • Mengsel van erwten- en rijstproteïne
 • Uitgebreid aminozuurprofiel inclusief BCAA
 • Goed oplosbaar
 • In 2 smaken verkrijgbaar

Waarom Vegan Protein van Bodylab

Het zuiver plantaardige alternatief voor de klassieke eiwitshake op basis van Whey Protein bevat geen lactose of dierlijke ingrediënten, is zeer goed oplosbaar en momenteel verkrijgbaar in vanille-karamel- en chocoladesmaak. Door het lage aantal calorieën past het perfect in elk dieet, is het ideaal voor sporters met lactose-intolerantie, voor diegenen die geen normaal eiwitpoeder met Whey Protein uit melk goed verdragen, en is het een goede keuze voor alle overtuigde vegetariërs en veganisten.

Eiwit is een van de belangrijkste bouwstenen als het gaat om de opbouw en het behoud van spieren. Aangezien veel van de klassieke eiwitleveranciers van dierlijke oorsprong zijn, moeten vooral veganistische sporters zorgen voor voldoende eiwitvoorziening. Veel eiwitrijke, plantaardige voedingsbestanddelen moeten in het dagelijkse dieet worden opgenomen, zoals erwten, rijst (volkoren), vele soorten volkorengranen, tofu, soja, enz. Ook hier is het belangrijk om zo evenwichtig en gevarieerd mogelijk te eten.

Eiwitpoeders, zoals onze Vegan Protein, kunnen ook de eiwitvoorziening ondersteunen en zijn een snelle en eenvoudige manier om de dagelijkse voeding of de voedingsstoffenvoorziening rond de training te verrijken.

De eiwitsoorten in het nieuwe veganistische eiwitpoeder vullen elkaar perfect aan. Rijsteiwit levert waardevolle koolhydraten, een goed aminozuurprofiel, maar geen lysine. Erwteneiwit is ook rijk aan aminozuren, en het bijzonder hoge lysinegehalte maakt het ideaal in combinatie met rijsteiwit. Beide soorten eiwitten vullen elkaar aan om een optimale eiwitleverancier te vormen, die alle waardevolle en essentiële/niet-essentiële aminozuren levert en daarmee een uitgebreide voorziening ondersteunt.

Conclusie

Een veganistisch eiwit en ook ons Vegan Protein kan de eiwitvoorziening net zo goed ondersteunen als een normaal Whey Protein op basis van melk. We vinden ook dat de smaak, die een nadeel is van veel veganistische poeders ten opzichte van de klassieke eiwitpoeders, ook erg goed is. De shakes kunnen worden gemengd met water of een veganistische melkvariant (of zelfs klassieke melk) tot een echt heerlijke shake, die ideaal is voor de training of in de ochtend om de eiwitvoorziening te verrijken.

Onze speciale introductie aanbieding:

2 x Bodylab24 Vegan Protein (1000g) + Shaker

Bodylab24
 • You save -19%
 • Gratis verzending

2 x Bodylab24 Vegan Protein (1000g) + Shaker

Bodylab24
 • Bestel nu voor de dealprijs in een dubbelpak + shaker
 • Puur veganistisch eiwitpoeder gemaakt van erwten- en rijsteiwit
 • Uitgebreid aminozuurprofiel inclusief BCAA
 • Goed oplosbaar en verkrijgbaar in 2 varianten
€ 52,97 € 42,99
Product weergeven
Veganistische producten van diverse fabrikanten.

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op