MuscleTech

Muscletech is misschien wel de grootste naam op het gebied van sportvoeding wereldwijd. Ze staan vooral bekend om hun uitgebreide onderzoeken tijdens de ontwikkeling van hun producten. Alleen in de U.S. hebben ze tientallen goedgekeurde patenten en Muscletech zelf zegt jaarlijks meer dan 3,5 miljoen dollar uit te geven aan onderzoek. Al meer dan 15 jaar voorzien ze de bodybuilding en fitness gemeenschap van innovatieve supplementen.

MuscelTech

Supplementen die werken! Echte wetenschap, voor de beste resultaten. Sinds de oprichting in 1995 heeft MuscleTech bijzondere nadruk gelegd op wetenschap en onderzoek als de primaire basis voor de productie van hun voedingssupplementen en dit heeft ervoor gezorgd dat de producten bestsellers zijn onder de bodybuilding supplementen in Amerika. Vandaag staat MuscleTech voor premium kwaliteit en high-end producten. Bestsellers van MuscleTech:

  1. HydroxyCut Hardcore Elite
  2. MassTech Performance
  3. v

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op