Vloeibare aminozuren

Aminozuren zijn een onmisbaar onderdeel geworden van de huidige krachttrainingssport. Het zijn vitale bouwstenen waaruit eiwitmoleculen worden gevormd. Eiwitten zijn op hun beurt weer belangrijk voor de stofwisseling en de spiergroei. Omdat bepaalde aminozuren niet door het lichaam kunnen worden opgeslagen, moet de atleet ze extra toevoeren. Met name vloeibare aminozuren kunnen door hun consistentie gemakkelijk door het menselijk lichaam worden opgenomen. In vloeibare vorm hoeven ze nauwelijks verteerd te worden voor absorptie - het lichaam kan ze snel opnemen.

22 produkte
·
 • Du sparst -39%
 • Bestseller
Amino Liquid - 1000ml - Cherry Berry
€ 27,99€ 16,99(€ 16,99 / 1 KG)
4.9/5 (8)
 • Uitgebreid aminozuurprofiel
 • Bevat BCAA + L-glutaminezuur
 • verrijkt met vitamine B6
 • Heerlijke kersensmaak
 • Een portie wordt gemengd uit 25 ml Amino Liquid en 200-250 ml water
Amino Mega Liquid Ampoules (20 x 25ml)
€ 59,52(€ 119,04 / 1 L)
5/5 (1)
Uitverkoop | bespaar 26% zonder code
 • Powerdrankje voor elke gelegenheid
 • Aminozuurmengsel, vitamine B6
 • bijzonder geschikt voor kracht- en conditiesporters
X-TREME Supafit Muscle+ (20x25ml)
€ 31,99(€ 63,98 / 1 L)
 • Whey-eiwithydrolysaat en vrije aminozuren in praktische ampullen om mee te nemen
 • 3g L-Arginine, L-Glycine, Vitamine B6
 • 11,5g eiwit per flesje
Amino 12.000 (18x25ml)
€ 39,99(€ 88,87 / 1 L)
 • Van gehydrolyseerde rundereiwitisolaat
 • Voor een snelle toevoer van aminozuren
 • Snelle biologische beschikbaarheid

Aminozuren in vloeibare vorm - alles over Liquid Aminos.

1. Voor wie zijn vloeibare aminozuren geschikt?

Vloeibare aminozuren zijn met name geschikt voor krachtsporters of intensieve sporters die veel vragen van hun spieren. Aminozuren zijn eigenlijk de bouwstenen waaruit eiwitten zijn opgebouwd. Na een zware training hebben de spieren eiwitten nodig om zo snel mogelijk te herstellen. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. De vloeibare aminozuren zijn handig in gebruik en worden snel door het lichaam opgenomen.

2.Hoe gebruik je vloeibare aminozuren?

Het handige van vloeibare aminozuren is natuurlijk dat je er geen water of shaker bij nodig hebt. Je kan de vloeibare aminozuren zo opdrinken. Ook is de vloeibare vorm handig wanneer je het lastig vind om capsules te slikken of in geval van aminozuur poeder geen shaker bij de handig hebt.

Wanneer moeten aminozuren en vloeibare aminozuren genomen worden?

Je kan op ieder moment van de dag aminozuren gebruiken. Over het algemeen worden de extra aminozuren genomen na de training. Op dagen zonder training worden de aminozuren vaak ‘ochtends genomen. De aminozuren inname kan ook gecombineerd worden met het gebruik van een

Hoe kies ik de juiste vloeibare aminozuren?

Het kiezen van de juiste vloeibare aminozuren is persoonlijk. Kijk goed welke aminozuren er in welke hoeveelheden in het product zitten. Daarnaast is de vorm belangrijk. Een whey hydrolisaat is een hele andere variant dan bijvoorbeeld een collageen eiwit. Ook kan je kijken naar de toevoegingen. Zitten er bepaalde mineralen bij die je normaal gesproken apart neemt kan dit voor jou natuurlijk geschikt zijn. Als laatste kan natuurlijk de smaak bepalend zijn. Maar over smaakt valt niet te twisten dus daar laten we de keuze geheel aan j

Wat zijn de voordelen van vloeibare aminozuren?

Vloeibare aminozuur supplementen worden ook wel liquid-amino’s genoemd. Het grote voordeel van vloeibare aminozuren is de snelle opname. De aanwezige aminozuren zijn vaak peptiden of vrije vorm aminozuren en hoeven daardoor nauwelijks door het lichaam te worden verteerd en verwerkt. Daardoor zijn ze extra snel opneembaar. Aminozuren in vloeibare vorm zijn verkrijgbaar in verschillende handige verpakkingen. Bijvoorbeeld in kleine shots van 25 milliliter tot shots met een capaciteit van 100 milliliter. Een makkelijk alternatief voor aminozuren in capsule of poedervorm.

Wat bevatten de vloeibare aminozuur supplementen?

Vloeibare aminozuur supplementen bevatten 20 verschillende aminozuren die bestaan uit essentiële en semi-essentiële aminozuren. Deze aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en zoals je misschien weet dragen eiwitten bij aan de opbouw en onderhoud van de spiermassa. De meest bekende aminozuren zijn beta alanine, carnitine, arginine en de BCAA’s, valine, isoleucine en leucine. Aan sommige vloeibare aminozuur supplementen zijn ook nog verschillende vitamine en mineralen toegevoegd.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op