Soja Protein Isolat (1000g)

Met een nieuwe formule en nieuwe, verbeterde smaakvariaties!
Ons Soy Protein Isolate met tot 90% zuiver plantaardig eiwit, ideaal rond de training om de spieropbouw en het onderhoud te ondersteunen!

 • Deze prijs slechts voor een korte tijd Deze prijs slechts voor een korte tijd
 • € 16,99 (€ 16,99 / 1 kg)
  (€ 16,99 / 1 kg)
 • incl. btw excl. verzendkosten
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-5 werkdagen
 • Gratis verzending vanaf 60 €
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy
Overzicht
Met een nieuwe formule en nieuwe, verbeterde smaakvariaties!
Ons Soy Protein Isolate met tot 90% zuiver plantaardig eiwit, ideaal rond de training om de spieropbouw en het onderhoud te ondersteunen!
 • Nu met nieuwe formule en nieuwe smaken
 • Zuiver plantaardig sojaproteïne-isolaat voor jouw spieropbouw
 • Bevat tot 90% eiwit
 • Uitgebreid aminozuurprofiel
 • Laag vet- en koolhydraatgehalte
Product details

Het nieuwe Soy Protein Isolate van Bodylab - nieuwe formule - verbeterde smaak

Ons Soy Protein Isolate is afkomstig van sojabonen. Deze zijn al eeuwenlang hoofdvoedsel in Azië. Voor ons vormen ze de basis voor een puur plantaardig eiwitpoeder tot 90% eiwit. Het eiwitgehalte varieert tussen 83 en 90g per 100g poeder, afhankelijk van de smaak. Ons Soy Protein Isolate bevat dus meer proteïnen dan een normaal soya-eiwitpoeder.
In een complex proces worden overbodige vetten en koolhydraten verwijderd, het eindproduct bevat dus slechts 0,5 tot 1,3g vet per 100g poeder en de 2,5 - 7g koolhydraten bevatten slechts 1-1,2g suiker.

Eiwit is een van de belangrijkste voedingsstoffen voor de opbouw van spieren, maar het is niet belangrijk dat de spier puur plantaardig of dierlijk eiwit is, zolang de samenstelling maar alle belangrijke aminozuren bevat.

Soja-eiwitisolaat van Bodylab is een complete eiwitleverancier met een uitgebreid aminozuurprofiel, dat alle essentiële aminozuren bevat. Onder hen zijn alle EAA en natuurlijk de vertakte keten BCAA leucine, isoleucine en valine. Het is een hoogwaardig en puur plantaardig alternatief voor wei- of caseïne-eiwitshakes, is even geschikt voor vegetariërs als voor veganisten en kan ook worden gebruikt in geval van melkintolerantie.

Het poeder van Soy Protein Isolate is zeer goed oplosbaar, kan worden gemengd met water of een plantaardige melkvariant en is nu verkrijgbaar in nieuwe, heerlijke smaken.

Voor wie is Soy Protein Isolate geschikt?

Een shake op basis van onze Soy Protein Isolate is perfect voor vegetariërs en veganisten, maar ook voor sporters met een lactose-intolerantie en al diegenen die de voorkeur geven aan het gebruik van plantaardige eiwitten voor hun eiwitvoorziening. De mengverhouding is afhankelijk van het lichaamsgewicht, zie de informatie in de aanbevolen inname. 1-3 shakes per dag kunnen worden gebruikt om de eiwitvoorziening te verrijken en zo de spieropbouw en het spierbehoud te ondersteunen.

 • Consumptie: Je kunt 1-3 shakes per dag gebruiken. Doe hiervoor het poeder in een shaker met water of een plantendrankje en schud krachtig.
  De dosering is gebaseerd op het lichaamsgewicht:
   Tot 70kg: Meng 2 maatlepels poeder (26g) met 150ml water/plantaardig drankje.
   70kg - 100kg: Meng 3 maatlepels poeder (39g) met 200ml water/plantaardig drankje.
   Vanaf 100kg: Meng 4 maatlepels (52g) met 250ml water/plantaardig drankje.
 • opslagruimte: Bewaar het product op een koele, droge plek, uit de buurt van licht en buiten het bereik van kinderen.
 • Handelsnaam: Voedingssupplement
 • Netto gewicht: 1kg
 • Merk op: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Gebruik geen voedingssupplementen als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding.
 • Distributeur info:
  G & S Sportpower GmbH
  Mittelstr. 99
  40668 Meerbusch
  Deutschland
  www.bodylab24.de
Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
Voeding & ingrediënten
ingrediënten:

allergenen:

Speciale ingrediënten:

(12 Waarderingen)
Cas
Niet top

Vond hem initieel eigenlijk echt niet lekker (chocoladesmaak) maar aangezien hij niet wordt teruggenomen, toch doorzetten. In een shake met een banaantje valt het best mee of ik meng hem ook door mijn havermout 's ochtends. Puur met water wordt hij inderdaad erg dik en niet zo lekker, maar ben er al wat aan gewend. Ga hierna toch terug naar de whey protein.

Klantbeoordeling van 03-02-20
Bodyweight bro
goed, maar ook niet zo goed

Zoals in andere recensies werd aangegeven dat de smaak van het vanille versie nogal tegenvalt, dit valt moeilijk te drinken zoals het wordt voorgeschreven. Meng het op z'n minst met soja-melk of iets dergelijks, en voeg er misschien een beetje cacao poeder aan toe, dan valt het zeker wel te drinken en is het eigenlijk niet zo slecht

Klantbeoordeling van 16-12-19
Gerko Jager

NIET KOPEN! Deze smaak is mega chemisch en blijft klonterig dus niet weg te krijgen. Ik heb spijt maar na een mailtje stuurt Bodylab simpelweg terug dat ze geen geopende producten terug nemen terwijl het echt een slecht product is. Valt me tegen servicewi

Klantbeoordeling van 05-07-18
Gert

Eindelijk een shake gevonden die goed smaakt en soya bevat

Klantbeoordeling van 03-08-17
Sjoperd

Gebruik normaal gesproken de whey variant chocolade, maar was wel benieuwd naar de soja-variant. Grootste fout ooit. Niet te hakken dit spul.

Klantbeoordeling van 10-05-17

Schrijf je eigen recensie

 • Hoe beoordeel je dit product?

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.