Soja Protein Isolat (1000g)

Met een nieuwe formule en nieuwe, verbeterde smaakvariaties!
Ons Soy Protein Isolate met tot 90% zuiver plantaardig eiwit, ideaal rond de training om de spieropbouw en het onderhoud te ondersteunen!

 • Deze prijs slechts voor een korte tijd Deze prijs slechts voor een korte tijd
 • € 16,99 (€ 16,99 / 1 kg)
  (€ 16,99 / 1 kg)
 • incl. btw excl. verzendkosten
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-5 werkdagen
 • Gratis verzending vanaf 60 €
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy
Overzicht
Met een nieuwe formule en nieuwe, verbeterde smaakvariaties!
Ons Soy Protein Isolate met tot 90% zuiver plantaardig eiwit, ideaal rond de training om de spieropbouw en het onderhoud te ondersteunen!
 • Nu met nieuwe formule en nieuwe smaken
 • Zuiver plantaardig sojaproteïne-isolaat voor jouw spieropbouw
 • Bevat tot 90% eiwit
 • Uitgebreid aminozuurprofiel
 • Laag vet- en koolhydraatgehalte
Product details

Het nieuwe Soy Protein Isolate van Bodylab - nieuwe formule - verbeterde smaak

Ons Soy Protein Isolate is afkomstig van sojabonen. Deze zijn al eeuwenlang hoofdvoedsel in Azië. Voor ons vormen ze de basis voor een puur plantaardig eiwitpoeder tot 90% eiwit. Het eiwitgehalte varieert tussen 83 en 90g per 100g poeder, afhankelijk van de smaak. Ons Soy Protein Isolate bevat dus meer proteïnen dan een normaal soya-eiwitpoeder.
In een complex proces worden overbodige vetten en koolhydraten verwijderd, het eindproduct bevat dus slechts 0,5 tot 1,3g vet per 100g poeder en de 2,5 - 7g koolhydraten bevatten slechts 1-1,2g suiker.

Eiwit is een van de belangrijkste voedingsstoffen voor de opbouw van spieren, maar het is niet belangrijk dat de spier puur plantaardig of dierlijk eiwit is, zolang de samenstelling maar alle belangrijke aminozuren bevat.

Soja-eiwitisolaat van Bodylab is een complete eiwitleverancier met een uitgebreid aminozuurprofiel, dat alle essentiële aminozuren bevat. Onder hen zijn alle EAA en natuurlijk de vertakte keten BCAA leucine, isoleucine en valine. Het is een hoogwaardig en puur plantaardig alternatief voor wei- of caseïne-eiwitshakes, is even geschikt voor vegetariërs als voor veganisten en kan ook worden gebruikt in geval van melkintolerantie.

Het poeder van Soy Protein Isolate is zeer goed oplosbaar, kan worden gemengd met water of een plantaardige melkvariant en is nu verkrijgbaar in nieuwe, heerlijke smaken.

Voor wie is Soy Protein Isolate geschikt?

Een shake op basis van onze Soy Protein Isolate is perfect voor vegetariërs en veganisten, maar ook voor sporters met een lactose-intolerantie en al diegenen die de voorkeur geven aan het gebruik van plantaardige eiwitten voor hun eiwitvoorziening. De mengverhouding is afhankelijk van het lichaamsgewicht, zie de informatie in de aanbevolen inname. 1-3 shakes per dag kunnen worden gebruikt om de eiwitvoorziening te verrijken en zo de spieropbouw en het spierbehoud te ondersteunen.

 • Consumptie: Je kunt 1-3 shakes per dag gebruiken. Doe hiervoor het poeder in een shaker met water of een plantendrankje en schud krachtig.
  De dosering is gebaseerd op het lichaamsgewicht:
   Tot 70kg: Meng 2 maatlepels poeder (26g) met 150ml water/plantaardig drankje.
   70kg - 100kg: Meng 3 maatlepels poeder (39g) met 200ml water/plantaardig drankje.
   Vanaf 100kg: Meng 4 maatlepels (52g) met 250ml water/plantaardig drankje.
 • opslagruimte: Bewaar het product op een koele, droge plek, uit de buurt van licht en buiten het bereik van kinderen.
 • Handelsnaam: Voedingssupplement
 • Netto gewicht: 1kg
 • Merk op: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Gebruik geen voedingssupplementen als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding.
 • Distributeur info:
  G & S Sportpower GmbH
  Mittelstr. 99
  40668 Meerbusch
  Deutschland
  www.bodylab24.de
Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
Voeding & ingrediënten
ingrediënten:

allergenen:

Speciale ingrediënten:

(12 Waarderingen)
Ck

Ik gebruik nu ongeveer een maand dit product omdat ik bij een normale whey shake heel erg veel puisten op mijn gezicht krijg. Dit is een mooi alternatief. Wel moet ik eerlijk zijn dat ik de vanillesmaak helemaal niet lekker vind. Ook heel erg jammer dat e

Klantbeoordeling van 25-04-17
Alina

Hij mengt heel fijn dat is een groot voordeel van deze shake. Jammer genoeg kan ik hem in vanille smaak niet erg waarderen. De smaak is dan erg kunstmatig en dat vond ik jammer. Verder prima behalve de smaak.

Klantbeoordeling van 12-04-17
Guilherme

I was very disappointed. I followed the introductions for preparing the shake: 3 scoops for 200 ml of water. I could not even shake it 4 times. The result was a disgusting brownish mass too thick to be drunk and that tasted like anything but chocolate. Do

Klantbeoordeling van 09-03-17
Cornelis

Één van de betere soja shakes die ik ken. Kan zelf erg slecht tegen normale whey shakes dus dit is een mooi alternatief.

Klantbeoordeling van 27-01-17
Pieter

ik krijg van melk eiwit altijd puistjes... dus dit product is voor mij echt ideaal

Klantbeoordeling van 20-01-17

Schrijf je eigen recensie

 • Hoe beoordeel je dit product?

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.