Artikel

HEEEEL VEEL EIWIT - Whey Protein bij Bodylab

whey Protein

EIWIT - een absolute must voor alle actieve sporters, of het nu gaat om een Whey shake voor of na de training, 's avonds, 's morgens of als aanvulling op het recept.

Jouw passie is training, training, training? Je doel is spieropbouw?

Dan staat de eiwitvoorziening ook in het dagelijks leven bovenaan de dagelijkse to-do lijst en is de enkelvoudige of meervoudige gebruikte eiwit (wei) shake van snel beschikbaar wei-eiwit (= wei-eiwit en beschikbaar als concentraat, isolaat of hydrolsaat) verplicht.

Dann steht bei Dir die Eiweißversorgung auch im Alltag ganz oben auf der täglichen To-Do-Liste und der ein- oder mehrfach verwendete Eiweiß (Whey)-Shake aus schnell verfügbarem Molkeneiweiß (= Whey Protein und verfügbar als Konzentrat, Isolat oder Hydrolsat) ist Pflicht.

Beste Whey Protein van Bodylab!

Bijna 80% eiwit - voor spierbehoud, opbouw en regeneratie - beste aminozuurprofiel - laag koolhydraten- en vetgehalte.

Whey Protein (2000g)

Bodylab24
  • You save -19%
  • Top keuze

Whey Protein (2000g)

Bodylab24

Ook beschikbaar in een 1000g can.
.
Vol met proteïne - tot 80%.
Talrijke smaken.
Heerlijke romige shake.

€ 69,90 € 56,90
(€ 28,45 / 1 kg)
Product weergeven

Wei (Whey). Wat is dat?

Kort en bondig:
- Wei is een bijproduct van de kaasproductie.
- Wei is een hoogwaardige eiwitbron.
- Wei heeft een hoge biologische waarde.
- Wei bevat weinig vet en koolhydraten.
- Wei is beschikbaar als concentraat, isolaat en hydrolsaat, en ze verschillen onder andere in het productieproces, het eiwitgehalte en de prijs.

Eiwit in Whey Protein - de verschillende soorten

Whey Protein Conzentrate

De meest voorkomende en meest bekende vorm van wei. Het eiwitgehalte is tot 80%, het bevat een relatief laag koolhydraat- en vetgehalte. Het is verkrijgbaar in talloze smaken, meestal goedkoop in prijs en is een van de absolute basissupplementen voor veel sporters.

Whey Protein Isolate

Isolaat wordt geproduceerd in een complexer proces, bevat meestal meer dan 90% eiwit met een laag lactosegehalte, is licht verteerbaar en heeft weinig calorieën door een laag gehalte aan koolhydraten en vetten. Ideaal in de dieet- en/of definiëringsfase, maar duurder en niet zo romig als de klassieke Whey Protein shake met een hoog concentraatgehalte.

Whey Protein Hydrolysate

Bovendien werd de wei, voor de beste beschikbaarheid en gemakkelijke vertering, behandeld met enzymen, wat de prijs duurder maakte. Goed geschikt voor allergiepatiënten en ideaal voor gebruik na de training wanneer het lichaam snel van eiwitten moet worden voorzien. De smaak als een enkel product laat echter veel te wensen over, dus wordt het meestal alleen aangeboden in combinatie met andere wei-eiwitbronnen.

WHEY PROTEIN - veel eiwitten, snel beschikbaar en rijk aan aminozuren!

Over het algemeen is het lichaam licht verteerbaar, neemt het wei-eiwit snel op en stelt het ter beschikking van de spieren voor verdere benutting. Daarom is de eerste maaltijd van veel sporters een Whey-Shake voor het ontbijt en een direct na de training - in beide gevallen heeft het lichaam een snelle lading eiwitten nodig om de bestaande spieren te onderhouden en de regeneratie na de training zo goed mogelijk te ondersteunen.
BCAA en glutamine, beide ideale partners voor spieropbouw, zijn bijzonder rijk aan Whey Protein!

VOOR ALLE LIEFHEBBERS VAN KLEINE EN GROTE LEKKERNIJEN

Whey Protein poeder kan niet alleen worden gemaakt in heerlijke shakes met water of melk, nee je kunt ook veel hartige en zoete recepten verrijken met Whey Protein en een extra portie eiwit toevoegen - allemaal voor spieropbouw!!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op