- Fijn-nootachtige crème met 65% vers gemalen amandelen
- Veganistisch product zonder aroma's en kleurstoffen
- Van gecontroleerde biologische landbouw
Wat is Almond Cream van Rapunzel en hoe werkt het?
Amandelpasta en amandelcrèmes zijn een integraal onderdeel geworden van het Rapunzel assortiment. Het traditionele bedrijf produceert al 40 jaar lang smakelijke en voedzame amandelpuree en crèmes en streeft voortdurend naar verbetering van kwaliteit en smaak, zodat Rapunzel's individueel bruikbare amandelcrème, of het nou gebruikt wordt als smeer- of bakmiddel, een smakelijke en gezonde keuze is.
Veelzijdig inzetbare notencrème
De amandelcrème is een veelzijdige notencrème, die met 65% vers geroosterde amandelen uit de biologische teelt van de crème in de smaak valt door een intensief aromatische smaak. Licht gezoet en afgerond met een snufje zeezout, de amandelroom maakt elke maaltijd zoet. Rapunzel's amandelroom is geschikt als smeerpasta op de ontbijttafel en als basis voor creatieve desserts zoals vullingen voor gebak. Een grote selectie van recepten is te vinden op de website van de fabrikant.
Voordelen van amandelen
Amandelen zijn rijk aan onverzadigde vetzuren die bijdragen aan het behoud van een normaal cholesterolgehalte in het bloed en een normale hartfunctie. Amandelen zijn ook rijk aan calcium en magnesium en bevatten grote hoeveelheden foliumzuur, waardoor ze vooral voor zwangere vrouwen een essentieel voedingsmiddel zijn.
Traditioneel bedrijf Rapunzel
Rapunzel Naturkost GmbH heeft "Wij maken bio uit liefde" tot haar leidraad gemaakt en volgt deze lijn met absolute precisie. Rapunzel-kwaliteit betekent niet alleen het behoud van hulpbronnen en een gecontroleerde biologische landbouw, maar ook producten van eerlijke handel en smaak en optisch overtuigende producten.
Voor wie is het product geschikt?
Rapunzel amandelcrème is geschikt voor gezondheidsbewuste fijnproevers die waarde hechten aan ecologisch waardevolle biologische producten uit eerlijke productie. De amandelroom kan worden gebruikt als een ongecompliceerde smeerpasta en als een verrijking voor hobbykoks als een smakelijk nootachtig ingrediënt in desserts.
Toepassingstips/dosering
De amandelcrème is geschikt als beleg op de ontbijttafel en als basis voor creatieve desserts en snoepjes. Een grote selectie van recepten is te vinden op de website van de fabrikant.
- Consumptie: Als broodbeleg, om desserts te verfijnen of als vulling van gebak (bijv. croissants, crêpes).
- opslagruimte: De consistentie is afhankelijk van de temperatuur. Romig bij kamertemperatuur, in de koelkast stevig.
- Handelsnaam: Amandelcrème
- Netto gewicht: 250g
- Ecologie nummer: DE-ÖKO-006
- Land van de fabrikant: EU-/niet-EU-landbouw
- Plaats van herkomst: Duitsland
-
Distributeur info:
RAPUNZEL NATURKOST GmbH
Rapunzelstraße 1
87764 Legau
Deutschland
www.rapunzel.de
- Ingrediënten:
-
Amandelen* (57%), palmolie*, amandelmeel* (8%), rietsuiker*, rietsuiker in zijn geheel*, zeezout.
* = Ingrediënten van biologische landbouw. - allergenen:
- Bevat amandelen. Kan sporen bevatten van pinda, lupine, melk, sesam.
- Speciale ingrediënten:
- Met suiker(s).
Voedingstabel | per 100g |
---|---|
Energie | 2.792,60 kilojoules 667,00 kcal |
Totaal vet | 58,00 g |
waarvan Verzadigd vet | 15,80 g |
Totaal koolhydraten | 15,50 g |
waarvan Suiker | 11,70 g |
Voedingsvezels | 8,70 g |
Eiwit | 16,50 g |
Zout | 0,16 g |