ZMB6 (60 caps)

ZMB6 capsules van Scitec Nutrition bevatten een combinatie van zink, magnesium en vitamine B6. Zink en magnesium dragen bij tot een normale eiwitsynthese, wat bijzonder interessant is voor atleten. Maar ze zijn ook betrokken bij vele andere processen van het lichaam. Zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed, magnesium helpt bij het normale werken van de spieren en vitamine B6 draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem.

 • Deze prijs slechts voor een korte tijd Deze prijs slechts voor een korte tijd
 • You save -22%
 • Normale prijs: € 11,50 € 8,99 (€ 25,04 / 100 gr)
  (€ 25,04 / 100 gr)
 • incl. btw excl. verzendkosten
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-5 werkdagen
 • Gratis verzending vanaf 50 €
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy
Overzicht
ZMB6 capsules van Scitec Nutrition bevatten een combinatie van zink, magnesium en vitamine B6. Zink en magnesium dragen bij tot een normale eiwitsynthese, wat bijzonder interessant is voor atleten. Maar ze zijn ook betrokken bij vele andere processen van het lichaam. Zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed, magnesium helpt bij het normale werken van de spieren en vitamine B6 draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem.

Product details

ZMB6 - Scitec Nutrition

 • Zink & magnesium
 • Vitamine B6
 • 60 capsules

 • ZMB6 capsules van Scitec Nutrition bevatten een combinatie van zink, magnesium en vitamine B6. Zink en magnesium dragen bij tot een normale eiwitsynthese, wat bijzonder interessant is voor atleten. Maar ze zijn ook betrokken bij vele andere processen van het lichaam. Zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed, magnesium helpt bij het normale werken van de spieren en vitamine B6 draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem.

  De dagelijkse aanbevolen dosering ZMB6 door Scitec Nutrition is 2 capsules. Elke verpakking is dus voldoende voor maar liefst 30 dagen.

  Bodylab24 Copyright

  ZMB6 - Gebruik

  Neem dagelijks 2 capsules ZMB6 in voor het slapen gaan.

  Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levensstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

  ZMB6 - Samenstelling

  Samenstelling
  Per dosering (2 capsules)
  Zink
  30 mg (300%*)
  Magnesium
  450 mg (120%*)
  Vitamin B6
  11 mg (786%*)

  * Dagelijkse Referentie Inname (RI)

  Ingrediënten: magnesiumoxide, runder gelatine (capsule), zinksulfaat monohydraat, pyridoxine HCI, kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide zwart en indigotine, Vulstof: microkristallijne cellulose, bekledingsmiddelen schellak.

  Voedingssupplement

  Allergenen declaratie EU:
  De capsules zijn gemaakt in een fabriek waar ook melk, soja en ei-eiwitten, noten, pinda's, gluten, vis, schaal- en schelpdieren verwerkt. Het kan daarom sporen bevatten van deze ingrediënten.

  Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
  • Consumptie: Neem 1 capsule per dag.
  • opslagruimte: Ongeopend, koel en droog bewaren, uit de buurt van zonlicht en hitte.
  • Handelsnaam: Voedingssupplement
  • Netto gewicht: 35,9g
  • Merk op: Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Niet geschikt voor kinderen, adolescenten, zwangere vrouwen en zogende moeders.
  • Distributeur info:
   Scitec Kft.
   Váci út 49
   1134 Budapest
   Ungarn
   www.scitecnutrition.com
  Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
  Voeding & ingrediënten
  ingrediënten:
  Magnesiumoxide, rundsgelatine (capsule), zinksulfaatmonohydraat, pyridoxine HCI, kleurstoffen (titaandioxide, zwart ijzeroxide, indigotine), vulstof microkristallijne cellulose, coatingmiddel schellak.
  allergenen:
  Kan sporen bevatten van melk, soja- en eiproteïnen, noten, pinda's, gluten, vis en schaaldieren.
  Speciale ingrediënten:
  Met kleurstof(fen), vulmiddel(en), coatingmiddel(en).
  vitaminen per 100g Tagesdosis (1 Kapsel) % NRV** per portie
  Vitamin B6 916,66 mg 5,48 mg 391,43 %
  ** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011
  mineralen per 100g Tagesdosis (1 Kapsel) % NRV** per portie
  Magnesium 37.500,00 mg 224,38 mg 59,83 %
  Zink 2.500,00 mg 14,96 mg 149,60 %
  ** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011 Voedingsfeiten: op basis van het productZMB6 (60 caps).
  (1 Waarderingen)
  Jeffrey Vervaeke

  Goed aanvullend supplement.
  Ik gebruik deze buiten mijn periodes van multivitamine- gebruik.

  Klantbeoordeling van12-02-19

  Schrijf je eigen recensie

  • Hoe beoordeel je dit product?

  Ontvang 10% welkomstkorting!

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

  Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.