Artikel

Afvallen

1500x500 afvallen

Als je wilt afvallen of afslanken is de basis voor iedereen hetzelfde. Je wilt dagelijks minder kcal binnenkrijgen dan je verbruikt. Maar zo simpel is afvallen natuurlijk niet. Niet iedereen heeft dezelfde doelstelling wanneer je begint met afslanken en dat begrijpen we. We zijn als Bodylab al meer dan 15 jaar actief met afslankproducten en sportvoeding. Al onze know how delen we graag met jou zodat jij je doelstellingen kunt behalen.

Afvallen is voor veel mensen een belangrijke doelstelling die ze succesvol willen behalen. Met afvallen willen de meeste mensen vetverlies creëren. Serieus, snel en gemakkelijk afvallen moet natuurlijk altijd worden gecombineerd met een gezonde insteek. Indien je goed geïnformeerd aan de slag gaat is de kans groter dat je succesvol afslankt en je doel sneller behaalt. Buiten dat, helpt het juiste dieet ook om je behaalde gewicht na het afslanken onder controle te houden.

De belangrijkste stappen die je moet nemen wanneer je wilt beginnen met afslanken zijn:

Je dagelijkse kcal inname berekenen Je voeding aanpassen / een dieet volgen Sport en beweging bij afvallen Afvallen en supplementen Je dagelijkse kcal inname berekenen

We hebben net al besproken dat de belangrijkste basisregel om gewicht kwijt te raken is dat je minder kcal binnenkrijgt dan je verbruikt. Op deze manier gaat je lichaam de reserves in de vorm van vet aanspreken en wordt er vetverlies gecreëerd. Indien je al weet hoeveel dagelijkse kcal je binnen wilt gaan krijgen dan vooral door. Weet je dit nog niet, lees dan even onze pagina bereken je dagelijkse kcal inname tijdens het afvallen zodat je in enkele minuten weet hoeveel kcal jij nodig hebt tijdens het afslanken.

Je voeding aanpassen / een dieet volgen

Wat je dagelijks binnenkrijgt aan calorieën wordt geheel bepaald door je voeding. Het is daarom belangrijk om goed te weten wat je eet of hoe je dieet er uit moet zien. Sommige mensen willen een simpel voorbeeld van een dagmenu en anderen willen zich tot in de detail verdiepen in voeding. Al deze informatie inclusief diverse interessante recepten hebben we allemaal voor je verzameld op onze pagina afvallen en voeding.

Sport en beweging bij afvallen

Je dagelijkse calorieverbruik wordt bepaald door je grondstofwisseling en hoe actief je bent. Grondstofwisseling is de hoeveelheid energie die het lichaam in volledige rust verbruikt. Sporten en bewegen heeft diverse positieve effecten en raden we altijd aan. Om je zo goed mogelijk te informeren over hoe sporten een positief effect heeft en hoe je dit het beste kunt inzetten hebben we de pagina afvallen en sport en fitness gecreëerd.

Afvallen en Supplementen

Naast voeding en beweging zijn er ook diverse supplementen die je kunnen helpen tijdens het afvallen. Welke supplementen het beste bij je passen hangt totaal af van je behoefte en hoe je dieet er uit ziet. De meest verkochte supplementen bevatten Groene thee of Glucomannan. Aanvullend worden ook maaltijdvervangers erg veel gebruikt. Om je zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste supplementen hebben we de pagina afvallen en supplementen en sportvoeding voor je gecreëerd.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op