Bodylab24 - Over ons

Wie is Bodylab.nl?

Bodylab.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor bodybuilders en krachtsporters.

Wij zorgen voor gunstige inkoopprijzen, omdat we grote hoeveelheden afnemen. Continu werken we aan het voordeel voor onze klanten. Door te bezuinigen en te automatiseren kunnen we u continu de laagste prijs garantie geven. Product elders in Nederland of België goedkoper gezien? Laat het ons weten!

Bodylab.nl voor wie?

Bodylab.nl richt zich op iedereen die waarde hecht aan een gezond en sportief uiterlijk, fitness, krachtsporters en bodybuilders. Bodylab.nl besteedt veel zorg aan de selectie van een up to date en door voedingsdeskundige uitgezocht assortiment.

Bodylab en de volksgezondheid

Bodylab ziet er op toe alleen producten op de markt te brengen die geen risico vormen voor de volksgezondheid. Daarnaast behoudt iedereen een eigen verantwoordelijkheid voor het op de juiste manier gebruiken van het product volgens de gebruiksaanwijzing.

In het kader van de volksgezondheid raadt Bodylab de gebruiker het volgende aan:

 • Lees altijd voor gebruik nauwkeurig de gebruiksaanwijzing.
 • Overschrijd de aanbevolen dosering uit de gebruiksaanwijzing niet.
 • Stel gerust uw vraag aan onze klantenservice als u ergens twijfels over hebt.
 • Raadpleeg eerst uw behandelend arts voor u start met het gebruik van een voedingssupplement of sportvoeding, als u medische aandoeningen heeft, en/of onder behandeling van een arts staat, en/of geneesmiddelen gebruikt.
 • Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van kinderen.
 • Een voedingssupplement is geen vervanging, maar een aanvulling voor een gevarieerde voeding.

Kwaliteitsbewaking

Hoge kwaliteitsnormen, transparantie voor onze klanten en naleving van de Europese richtlijnen zijn voor ons absoluut noodzakelijk. We houden ons strikt aan deze richtlijnen.

 • Getest in het laboratorium
 • Strenge kwaliteitscontroles
 • HACCP+ en GMP-standaarden
 • Geen aspartaam

Constante kwaliteitscontroles in onafhankelijke laboratoria garanderen de hoogste kwaliteitsnormen. Alle producten van Bodylab zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Wij produceren volgens de HACCP+ en GMP-standaarden van de voedingsindustrie. Daarnaast nemen we de verantwoordelijkheid van de zelfregulering zeer serieus en controleren we de ingrediënten van de aangeboden producten en wijzen we op schadelijke stoffen en de gevaren van overdoses.

Neem de volgende principes in acht bij het innemen van voedingssupplementen:

 • Volg de aanbevolen dosering
 • Als je niet zeker bent - neem dan contact met ons op
 • Overschrijd de aanbevolen dosering niet
 • Als je onder medische behandeling bent, regelmatig medicijnen gebruikt of bekend staat dat je andere intoleranties hebt, moet je jouw arts raadplegen voordat je dit geneesmiddel gebruikt
 • Bewaar voedingssupplementen buiten het bereik van kinderen
 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige voeding

Warenwet

Bodylab.nl verkoopt geen anabole steroïden, ephedra of andere verboden stoffen. Sportvoeding en voedingssupplementen vallen onder de Warenwet. Bodylab.nl conformeert zich aan deze wettelijke eisen bij het samenstellen van het assortiment. De producten die wij verkopen bevatten geen inhoudsstoffen die voor de Warenwet verboden zijn. Dit betekent niet dat elk product direct is toegestaan bij wedstrijdsport. U dient als (gecontroleerde) wedstrijdatleet altijd zelf de verantwoordelijkheid te nemen om de ingrediënten te controleren aan de hand van de door uw vereniging verstrekte dopinglijst. Wegens de omvangrijkheid van de diverse sportbonden kunnen wij niet altijd volledig en/of direct op de hoogte zijn van de individuele regelgeving.

Voedingssupplementen en topsport

Topsporters die met dopingcontrole te maken hebben zullen uitsluitend producten willen gebruiken die gegarandeerd “doping proof” zijn. Deze garantie is alleen mogelijk als men uitsluitend gebruik maakt van producten die per batch op doping zijn geanalyseerd en dopingvrij zijn bevonden. Wegens de hoge kosten die doorberekend moeten worden in de kostprijs van het product kiest niet ieder merk voor deze oplossing. Topsporters die de behoefte hebben aan deze garantie verwijzen we daarom naar het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport – NZVT. De nodige informatie vindt men op de volgende site http://antidoping.nl/nzvt

Huismerk

De kwaliteit van het BODYLAB24 huismerk is zeker vergelijkbaar met die van de ´grote` merken. Alle producten van het huismerk worden gefabriceerd onder HACCP+ en GMP standaards. Deze standaards gelden voor de productie van voedingssupplementen binnen Europa en waarborgen de kwaliteit van de producten. Alle grondstoffen worden bij binnenkomst uitvoerig gekeurd voordat we ze vrijgeven voor productie. De productie valt strikt onder toezicht van apothekers.

Doordat het BODYLAB24 label alleen wordt geleverd via internet en direct aan de consument, hebben wij geen last van dure promotiemiddelen en de kostprijsverhogende tussenhandelaren. Dit prijsvoordeel delen we met onze klanten waardoor u een lagere prijs betaald, voor de hoogste kwaliteit.

Assortiment

Naast producten van het huismerk voert Bodylab.nl ook populaire producten van andere merken. Wij werken in principe alleen met gerenommeerde merken die hun kwaliteit al lang geleden hebben bewezen. Voordat wij de producten plaatsen in onze shop hebben wij ze uiteraard eerst uitvoerig getest op betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.

Reviews

Het plaatsen van een review wordt door ons zeer gewaardeerd. Je dient echter wel ingelogd te zijn voordat je een review kan plaatsen. Vervolgens zal ons team je review eerst beoordelen, voordat we deze plaatsen op de website. Je review wordt niet geplaatst bij:

 • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin.
 • Zinnen in HOOFDLETTERS of andere afleidende zaken.
 • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's.
 • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten.
 • Gebruik van een andere taal dan het Nederlands of het Engels.
 • Vermelding van andere (web)winkels.
 • Gebruik van kwetsende taal.
 • Aantoonbaar plagiaat.

Nieuwsbrief

Wil je ten alle tijden als eerste op de hoogte zijn van ons nieuws en scherpe aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief. Wekelijks trakteert Bodylab.nl je op een fantastische aanbieding die we alleen bekend maken via de nieuwsbrief. De aanbiedingen zal altijd zeer scherp en maar een week geldig. De moeite waard dus om in de gaten te houden. Schrijf je nu in >>>

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op