Stacker2

Stacker2 is een ongelofelijk bekende naam en niet alleen in de wereld van sportvoeding. Het bedrijf heet eigenlijk NVE Farmaceuticals maar in de volksmond is het gewoon Stacker. Eind jaren 90 zijn de fatburners naar Nederland gekomen en hebben voor een ware revolutie gezorgd. Niet alleen in de sportschool maar ook niet atleten tot huisvrouwen waren razend enthousiast over de werking van Stackers

11 produkte
·
  • Du sparst -20%
Stacker 2 (100 capsules)
€ 24,99€ 19,99(€ 222,11 / 1 KG)
  • Voedingssupplement en powerboost
  • Tri-Guggul-Lyptoid-complex 3
  • Gemakkelijk in te nemen door de capsulevorm

Stackers Efedra Vrij

Na enkele jaren is de regelgeving rondom efedra aangescherpt. Bij Bodylab.nl vindt je alleen Stackers met een Efedra vrije formule. Na het verdwijnen van efedra zijn er diverse nieuwe vooruitstrevende producten door Stacker2 uitgebracht waaronder de 7 Phenyl Stack.

Stacker2 Sportvoeding

Naast fatburners heeft Stacker2 enkele jaren geleden ook de stap gemaakt om sportvoeding te produceren. Het resultaat is een brede lijn van producten met een goede prijs-kwaliteits verhouding.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op