SCITEC Nutrition

Wij verkopen een breed assortiment van verschillende Scitec producten. Scitec Nutrition staat voor wetenschappelijk onderzochte producten van de hoogste kwaliteit en is vandaag de dag een van de leiders in de industrie. Een zeer grote schare van atleten wereldwijd waarderen het brede assortiment en de jarenlange ervaring en expertise van Scitec Nutrition.

54 produkte

Scitec Nutrition - Het bedrijf

Scitec Nutrition - Het bedrijf Scitec Nutrition is een van de grootste supplementenfabrikanten van Europa met het hoofdkantoor in Hongarije. Het bedrijf heeft een opslag- en productiegebied van ongeveer 30.000 vierkante meter en biedt werk aan ongeveer 600 mensen. Sinds de oprichting, 20 jaar geleden, zijn ongeveer 700 productvarianten met 135 smaken geproduceerd. De afgelopen jaren heeft Scitec Nutrition door middel van de smaak en kwaliteit van de producten internationaal naam weten te maken. Het relatief jonge bedrijf heeft inmiddels een groot internationaal klantenbestand opgebouwd.

1. Scitec Nutrition - De producten

De producten van Scitec zijn niet alleen populair bij mannelijk atleten: de supplementen zijn ook populair onder vrouwelijke atleten. Van hoogwaardige whey proteine tot eiwitrepen, van BCAA’s tot producten uit de categorie ‘’Hardcore’’, Scitec Nutrition heeft een zeer uitgebreid assortiment voedingssupplementen voor sportieve ambitieuze mensen.
De focus van Scitec ligt op de productie van wei-eiwit b.v op de Scitec Nutrition Whey Protein Professional en Scitec Nutrition Whey Isolate. Naast wei-eiwit produceert Scitec nog een ander belangrijk bodybuilderproduct: de Weight Gainer (Scitec Nutrition Jumbo). Het product is geschikt voor atleten met een hoge energiebehoefte. Naast 50 gram wei-eiwit bevat een portie Jumbo Weight Gainer een mengsel van zes koolhydraten.

2. De transparantie en kwaliteit van Scitec Nutrition

Scitec biedt een kwaliteitsgarantie op basis van laboratoriumtesten van de producten die in eigen huis geproduceerd zijn. Elke batch kan worden getraceerd via een barcode waar vervolgens de laboratoriumwaarden gecontroleerd kunnen worden.
Kwaliteit van de grondstoffen De producten van Scitec Nutrition zijn zo populair omdat de sporter er zeker van kan zijn dat erin zit wat er op de verpakking staat. De kwaliteit van de producten is zeer hoog:alle ingrediënten en grondstoffen staan vermeld op de verpakking. Bovendien heeft Scitec Nutrition een kwaliteitsborgingsysteem dat uit drie fasen bestaat: in de eerste fase worden de afzonderlijke ingrediënten onderzocht en specifiek getest. Vervolgens waarborgt Scitec Nutrition de kwaliteit van de grondstoffen tijdens de productie. Als laatste wordt het eindproduct opnieuw gecontroleerd na het productieproces. Als er problemen optreden, wordt het product niet afgeleverd.

3. Scitec Nutrition op evenementen

Scitect biedt haar fans de mogelijkheid om de bodybuildingsterren regelmatig te ontmoeten op evenementen en beurzen. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen hun workoutplan bespreken met bijvoorbeeld Larissa Reis of Zuszsi of voer bijvoorbeeld een gesprek met Cedric McMillan.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op