BSN

BSN Nutrition

Finish First

BSN is misschien wel het meest bekende en grootste sportvoeding merk in de wereld. Wanneer je BSN zegt denk je direct aan de Ferrari rode potten die in elke winkel of webshop direct in het oog springen. BSN is opgericht in 2001 en in enkele jaren zijn ze uitgegroeid tot een grote en gevestigde naam en verkrijgbaar in meer dan 90 landen. De producten van BSN hebben in de afgelopen jaren meer dan 35 awards gewonnen.

BSN Atleten

BSN heeft een groot team van atleten uit diverse principes. Naast Bodybuilding en Fitness zijn er ook diverse atleten uit de MMA, soccer en basketball wereld. Sinds 2011 is ook de Nederlandse trots Roelly Winklaar aan het BSN team toegevoegd.

BSN Vooruitzichten

BSN is enkele jaren overgenomen door een groot concern. De professionalisering en ontwikkeling is dus nog steeds in volle gang. De verwachting is dat BSN de komende jaren steeds verder uitbreidt binnen zowel de fitness als diverse andere sportmarkten. We kunnen er ongetwijfeld vanuit gaan dat alle aankomende producten van BSN net als het huidig assortiment vooruitstrevend en cutting edge zullen zijn!

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op