Optimum Nutrition

Optimum Nutrition is sinds 1986 een sportvoeding merk met een hoge kwaliteitsnorm. Het assortiment van Optimum Nutrition is zeer breed en alle producten worden geproduceerd in hun eigen state-of-the-art productie faciliteiten.

47 produkte

Optimum Nutrition "True Strength" – Supplementen en sportvoeding

Optimum Nutrition "True Strength" – Supplementen en sportvoeding

1. Optimum Nutrition – Het bedrijf

Optimum Nutrition is in 1986 opgericht door de gebroeders Tony en Michael Costello. In de jaren die volgden, zorgden veel innovaties in de supplementenmarkt en in het algemeen voor hogere kwaliteitsnormen. Na meer dan 30 jaar is het bedrijf nog altijd een van de grootste merken in de branche en wordt het wereldwijd gedistribueerd.
Tony en Costello zagen al snel de mogelijkheid om de kwaliteit en innovatie van sportvoeding aanzienlijk te verbeteren. Hun doel was om actieve sporters en fitnesssporters over de hele wereld van innovatieve van constant hoge kwaliteit te voorzien. Het bedrijf is nu onderdeel van Glanbia, een toonaangevende internationale zuivel-, kaas- en voedingssupplementengroep.

2. Optimum Nutrition – Producten en assortiment

Optimum Nutrition is een fabrikant van sportvoeding die wordt gekenmerkt door de beste ingrediënten en een overheerlijke smaak. In de ultramoderne productiefaciliteiten produceert Optimum Nutrition een bekroond scala aan uitstekende repen, proteïnepoeders, kant-en-klare sportdranken, vitamines en essentiële mineralen.
Optimum Nutrition biedt uitsluitend eersteklas supplementen. Het bekroonde assortiment omvat eiwitpoeder, repen en nog veel meer. Natuurlijk omvat het assortiment ook de bestverkopende eiwitpoeder wereldwijd: de Gold Standard 100% Whey. Generaties van atleten gebruiken dit product met succes om spieren op te bouwen. Bijna net zo bekend en legendarisch is de Serious Mass Gainer voor het succesvol kweken van massa.

3. Optimum Nutrition – Testen en ervaringen

Optimum Nutrition – Testen en ervaringen

4. Optimum Nutrition koop je natuurlijk bij Bodylab

We hebben altijd topaanbiedingen en exclusieve promoties voor Optimum Nutrition in onze winkel. Wij zijn een van de langst bestaande partners van Optimum Nutrition. De meest populaire Optimum Nutrition producten in onze winkel zijn:

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op