MUTANT

In korte tijd is Mutant uitgegroeid tot een begrip. Als je het hardcore wilt dan kies je Mutant.

7 produkte
·
Mass XXXtreme (3178g)
€ 37,99(€ 13,97 / 1 KG)
  • Met 2 porties per dag 92g eiwit
  • Met 2 porties per dag 56g BCAA's en EAA's
  • Ideaal in de fase van spieropbouw

I Am Mutant

Uit het niets was er in één keer de Mutant Mass. Een weightgainer met meer dan 1000 calorieën per shake. Een ware revolutie en een uitkomst voor de echte die hard bodybuilder en hard gainers. Binnen enkele weken was de vraag naar Mutant Mass niet meer bij te houden.
Na korte tijd is de Mutant lijn snel uitgebreid met diverse andere producten als de Mutant Whey, Mutant Pump en de Mutant Rehab. In korte tijd is Mutant uitgegroeid tot een begrip. Als je het hardcore wilt dan kies je Mutant. En wat vinden de gebruikers van de producten uiteindelijk? Goede producten tegen best redelijke prijzen!

Mutant Producten

De meest populaire Mutant Producten zijn:

  1. Mutant Mass
  2. Mutant Pump
  3. Mutant Whey

Mutant Atleten

Mutant heeft diverse atleten onder contract die ze de Mutants noemen. Meest bekende zijn Martin Kjellstrom, Rich Piana en Matt Tsinkorang.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op