Creatine capsules

Creatine / Creatine-capsules zijn een geweldig product voor alle atleten die op zoek zijn naar kracht en prestaties. Creatine-capsules behoren tot de meest effectieve supplementen bij krachttraining. De dosering is eenvoudig en praktisch. Creatine wordt ook steeds populairder in duursporten vanwege het positieve effect op je herstel.

26 produkte
Creatine Monohydrate (180 Caps)
€ 18,99(€ 114,40 / 1 KG)
3.9/5 (12)
Bespaar tot 40% | Code: NY40
 • NIEUW formaat bewezen kwaliteit in creatine capsules
 • Per dagdosering (5 capsules) 3g zuivere creatine*
 • Bevat creatine als creatine monohydraat
 • Zeer hoge biologische beschikbaarheid
 • Farmaceutisch zuivere kwaliteit

*Creatine verhoogt de fysieke prestaties tijdens trainingen met hoge snelheid in het kader van intensieve lichamelijke activiteit op korte termijn vanaf een dagelijkse inname van 3 g.
Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.
TCM Mega Caps (400 Caps)
€ 60,50€ 57,99(€ 111,52 / 1 KG)
5/5 (1)
 • 1100 mg pure tri-creatinmalaat per capsule
 • voor intensieve krachttraining
 • voor bodybuilders en krachtsporters
 • Du sparst -11%
Creatin Capsules (200 capsules)
€ 26,99€ 23,99(€ 119,95 / 1 KG)
 • Bron van creatine
 • Creatinemonohydraat
 • verhoogt de fysieke prestaties tijdens een hogesnelheids krachttraining
 • Du sparst -11%
Creatine (240 capsules)
€ 26,99€ 23,99(€ 112,63 / 1 KG)
 • 3,5 g Creatinemonohydraat per portie
 • Verhoogt de fysieke prestaties bij kortdurende, intense fysieke activiteit, bijv. tijdens high-speed krachttraining
 • Perfect te doseren
Creaz ATP (100 capsules)
€ 41,99(€ 313,36 / 1 KG)
 • Creatine en ATP
 • Hoog gedoseerde capsules
 • Voor het verhogen van de prestaties bij korte en intensieve krachtbelastingen
Creatine 2500 (200 capsules)
€ 36,99(€ 125,82 / 1 KG)
 • 2,2g creatine per portie
 • Premium Creapure: Hoogwaardige bron van creatine monohydraat
 • Voor meer kracht tijdens impulsieve krachtinspanningen
Creatine X6 (250 capsules)
FREY Nutrition
Ausverkauft
Creatine X6 (250 capsules)
€ 49,99(€ 199,96 / 1 KG)
 • Betere prestatie tijdens krachttraining
 • Geen water ophoping in de huid
 • Praktische doseringsvorm in capsules voor onderweg

Creatine / Creatine Capsules - Informatie voor de sporter

Creatine / creatine is in de afgelopen jaren getest op de effecten en bijwerkingen ervan in tal van tests en studies, en heeft de krachtige doeltreffendheid ervan onderbouwd. Sinds zijn beschikbaarheid is creatine / creatine een absoluut must-have supplement geworden voor veel kracht- en fitnessatleten. Maar de creatinemarkt is soms een echte jungle vol met verschillende kwaliteitseisen, doseervormen en formuleringen. Dit maakt het voor consumenten steeds moeilijker om een degelijke aankoopbeslissing te nemen.

1. Wat creatine-capsules je kan bieden

Strikt genomen zult u op lange termijn dezelfde voordelen genieten met elke doseringsvorm van creatine - poeder, capsule, kauwtablet, bar of vloeistof. Het feit dat deze stof nog steeds beschikbaar is in verschillende doseringsvormen, geeft u niet alleen meer keuzes voor persoonlijke voorkeuren, maar heeft ook veel meer voordelen dan nadelen. Voordelen/nadelen van Creatin / Creatine Capsules:
- Prijs: meteen een nadeel voor de capsulevorm, omdat deze meestal duurder zijn dan enig creatinepoeder. Dit is te wijten aan het meer complexe productieproces (het produceren en vullen van capsules), evenals de soms hogere kwaliteit van ingrediënten (soms wordt hoge kwaliteit Creapure gebruikt voor de capsules).
- Effect: hoewel het uiteindelijke effect van creatine niet wordt veranderd door de doseringsvorm, zorgt de inname van capsules voor een langzamere opname, omdat de gelatineschil in de maag eerst moet worden opgelost, resulterend in een enigszins vertraagde beschikbaarheid van de aanwezige creatine.
- Dosering: het gebruik van capsules maakt een nauwkeurige en eenvoudige dosering mogelijk, omdat er geen poeder en geen vloeistof hoeft te worden gemeten. Ook kunnen overdoseringen gemakkelijker worden uitgesloten.
- Gemak: capsules nemen is onder bepaalde omstandigheden veel gemakkelijker. Of het nu thuis, in de sportschool of onderweg is, het bespaart in elk geval de meting met de weegschaal of de opscheplepel. Een beheersbare hoeveelheid capsules is gemakkelijk te dragen en kan gemakkelijk door de dag worden ingeslikt met een glas water of een andere vloeistof.
Een voordeel van poeder is echter dat het gemakkelijk kan worden geroerd in uw favoriete shake, muesli of eiwitrijke yoghurt, wat niet mogelijk is met capsules.

2. Creatine capsules voor iedereen?

Aangezien creatine als een lichaamseigen stof van groot belang is voor hoge prestaties met een korte, intense spanning, behoort creatine in de lijst van top supplementen voor de intensieve en hard trainende atleten, met name bij het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen en spieropbouw. Terwijl voor de marathon atleten en cardio liefhebbers een creatine supplement vrijwel te verwaarlozen is.
Creatine wordt in een "definitiefase" niet als ideaal beschouwd als het gaat om vast houden van vocht door creatine waar deze onscherpte geeft aan de spierdefinitie. Evenzo is er merkbaar door deze wateropname een toename van het lichaamsgewicht tot 3 kg.

3. Hoe neem je creatine capsules in?

Hoewel u altijd de aanbevelingen van de fabrikant voor elk product moet volgen, is de vuistregel: 3 g inname van creatine dagelijks ca. 30 minuten vóór en na de training, bij voorkeur op een lege maag met veel vloeistof (indien ingenomen zonder laadfase). Voor langdurig gebruik kan ook worden gewerkt met een overeenkomstig hogere dosering alleen na de training. Afhankelijk van de fabrikant kan dit soms tot 6 capsules zijn.

4. Bijwerkingen van Creatine Capsules

Meest bekende bijwerking van creatine (capsules) is dat er een toename in gewicht wordt gemeld. De toename in gewicht wordt verklaard doordat het lichaam meer vocht vasthoudt bij het gebruik van creatine.

5. Creatine capsules of Creatine poeder

De vraag of creatine-capsules of creatinepoeder beter zijn hangt af van de individuele voorkeuren en het doel. Het effect is aan het einde in beide varianten hetzelfde.
Voor poeders: flexibele dosering, mengbaarheid en gunstige prijs (bijvoorbeeld creatine-monohydraat). Voor capsules: eenvoudige dosering zonder schep of schalen, gemakkelijk transport en praktisch gebruik.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op