Blackline 2.0

Blackline 2.0 is een Duits bedrijf gevestigd in de buurt van Hamburg. De meeste producten worden in Duitsland geproduceerd en ook door Blackline zelf gedistribueerd. Het jonge bedrijf biedt producten van hoge kwaliteit aan, die zich snel op de supplementenmarkt hebben gevestigd.

0 produkte
·
Leider wurde kein passendes Produkt gefunden

Blackline 2.0

Genetic Nutrition Laboratories is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Miami Beach, Florida.

1. Blackline 2.0 - het bedrijf

#SINOB - Shit is not our business! Dit is de slogan en het motto van Blackline 2.0. Zij willen de trend naar het beste koopje en het goedkoopste product met goede grondstoffen en kwaliteit "Made in Germany" tegengaan en hechten veel waarde aan een verstandige en innovatieve samenstelling van hun producten. Daardoor slagen ze erin om zich te onderscheiden van de massa van de voedselsupplementenfabrikanten met nieuwe combinaties van effectieve inhoudsstoffen.

2. Supplementen

Naast de hoogwaardige ingrediënten probeert Blackline zich ook bij de klassikers als Whey te onderscheiden van de massa met nieuwe smaakvariaties. Zo is de Honest Whey+ momenteel in een beperkte editie verkrijgbaar als Unicorn Cake smaak, maar ook chocoladebanaan, rijstpudding & kaneel, vanille-ijs of butter biscuit zijn beschikbaar. Ze hebben ook HMB, Arginine AKG en Beta-Alanine toegevoegd aan hun Iso-Protic 2.0, een ander eiwitpoeder met veel vitaminen, mineralen en sporenelementen. Hun productassortiment is nog steeds overzichtelijk, maar met de bestaande supplementen dekken ze de meeste behoeften aan extra input van krachtsporters en bodybuilders en zijn ze geprijsd in het middensegment.

3. Ervaringen en aanbevelingen

Er zijn verschillende stemmen op het net over de producten van Blackline 2.0. Vooral op het gebied van smaak worden veel positieve recensies gegeven. Zo doet de Honest Whey Protein in de Vanille IceCream smaak echt denken aan heerlijk vanille-ijs en heeft een heerlijke romige consistentie. Het eiwitgehalte ligt eerder op het middenveld van bekende merken, maar met meer dan 75% eiwit heeft het nog steeds een goed eiwitgehalte. Het Flasty aromasysteem met zijn vele smaken heeft ook verschillende stemmen, waarvan de meeste positief zijn - je kunt altijd discussiëren over de smaak. Toch ideaal om neutrale shakes, yoghurt, kwark of smoothies op te fleuren. Flasty, Honest Whey + en #sinob Blackline 2.0 heeft nog steeds een relatief klein assortiment, maar de komende jaren kunnen we zeker nog wat meer producten verwachten.
Tot de bekendste producten van Blackline 2.0 behoren onder andere:

  1. Flasty 250 g Blackline 2,0
  2. Honest Whey+ 1,0 kg Blackline 2,0
  3. Juic3d BCAA 500 g Blackline 500 g
  4. Iso Protic 2,0 2,27 kg Blackline 2,0 kg

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op