IronMaxx

Ironmaxx is een van de meest prestigieuze en populaire merken op het gebied van supplementen in Duitsland. Ironmaxx biedt heeft brede selectie supplementen en sportvoeding voor atleten in de kracht- en fitness wereld.

57 produkte

IronMaxx – Sportvoeding & voedingssupplementen

IronMaxx is een van de meest vooraanstaande en populaire merken in de voedingssupplementensector. Het bedrijf uit Duitsland biedt de beste producten voor onder andere gevorderde en hardcore-atleten en heeft ook tal van speciale productlijnen.

IronMaxx – De onderneming

Het Duitse IronMaxx is in 2004 opgericht nabij Rheinbach bij Bonn. In 2010 begon het succesverhaal van IronMaxx op ’s werelds grootste beurs voor fitness, genaamd de FIBO. Vanaf dit moment is het voor IronMaxx als een speer gegaan.
De producten van IronMaxx staan voor kwaliteit, variëteit, smaak en vooral een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Niet alleen voor particuliere klanten, maar ook professionele sporters vertrouwen op de uitstekende kwaliteit van IronMaxx. Zo ondersteunt het bedrijf succesvolle clubs als de Duitse handbalvereniging VfL Gummersbach, de ijshockeyclub Kölner haie en werkt het zelfs samen met de voetbalclub FC Keulen. In de tussentijd heeft IronMaxx zijn hoofdkantoor verplaatst van Rheinbach naar Hürth, in de buurt van Keulen.

Kwaliteitsgarantie van IronMaxx

Het assortiment van IronMaxx-producten omvat niet alleen producten van farmaceutische kwaliteit, maar ook producten die zijn opgenomen in de zogenaamde “Keulen-lijst”. Dit is een lijst met voedingssupplementen die er op is gericht het risico van doping te minimaliseren.
Bovendien zijn de producten verschillende keren bekroond voor hun kwaliteit. Bijzonder vermeldenswaard zijn hier de “Landesehrenpreis” voor uitstekende voedselkwaliteit van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen en de meervoudige gouden onderscheiden van de Duitse Landbouwmaatschappij (DLG). Dit wordt mogelijk gemaakt door de permanente kwaliteitscontrole door IronMaxx zelf, maar ook door de ononderbroken reacties van klanten, waardoor het bedrijf de claim op hoge kwaliteit van zijn eigen producten altijd rechtop blijft houden.

Producten van IronMaxx

Een van de meest populaire producten van IronMaxx is de 100% wei-eiwit in verschillende heerlijke smaken. Het is een eiwit dat op waterbasis wordt geproduceerd en 38,5 gram eiwit per portie levert. Een andere bestseller is de IronMaxx Green Tea-capsules. Ze bevatten 2250 mg high-dose groene thee-extract per portie en zijn met name geschikt voor dieet- en definitiefasen. Met het eiwit-ijs heeft IronMaxx een vrij exclusief product naar de supplementenmarkt gebracht. Het ijs bevat ongeveer 55% eiwit en beschikt zo over voldoende eiwit per portie van 50 gram, waardoor jij verantwoorder kan snacken in je dieetfases.

IronMaxx koop je online bij Bodylab

Ook in onze winkel kun jede producten van IronMaxx kopen, en zoals altijd tegen de beste prijzen.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op