Colofon

Voor bedrijven: stuurt u ons een e-mail op info@bodylab.nl

bodylab.nl wordt aangeboden door:
Vitafy GmbH

Radlkoferstraße 2
81373 München

Telephone: +31 20 323 0258
Fax: +49 89 92 13 14 148
Web: www.bodylab.nl
E-Mail: info@bodylab.nl

Gevolmachtigd bedrijfsleider:

Georg Bader

Geregistreerd bij de Rechtbank München , HRB 195362
Btw-nummer: DE276568310
BIO-certificering: DE-ÖKO-001

Inhoudelijk verantwoordelijk volgens § 55 RStV en § 5 TMG:
Georg Bader (adres, zie boven)

U kunt ook een e-mail zenden aan: info@bodylab.nl. Uiteraard kunt u ook ons Contactformulier gebruiken.

Copyright

De door de websitebeheerder opgestelde teksten op deze website vallen onder de Duitse wet op het auteursrecht. Elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist schriftelijke toestemming van de auteur of opsteller van de tekst. Kopieën en downloads van deze site mogen alleen voor privédoeleinden en voor niet-commercieel gebruik worden gebruikt. De inhoud van teksten van derden op onze pagina's beschouwen wij eveneens als onderworpen aan de Duitse wet op het auteursrecht en respecteren we dienovereenkomstig. Mocht u niettemin een inbreuk op het auteursrecht ontdekken dan stellen wij uw bericht daarover op prijs. Uiteraard zullen wij in dergelijk geval de inhoud na verificatie van deze overtreding onmiddellijk verwijderen.

Disclaimer

Vitafy is niet de fabrikant van de goederen die op deze website worden aangeboden, tenzij uitdrukkelijk vermeld. De verpakking van het product en de bijbehorende documenten kunnen informatie bevatten die verder gaat dan en/of afwijkt van de informatie op onze website. Uiteraard betrachten wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het verstrekken van alle informatie over exacte samenstelling en juiste hoeveelheden. We raden u niettemin aan om niet alleen af te gaan op de informatie op onze website, maar ook altijd zorgvuldig de meegeleverde instructies en waarschuwingen te lezen, voordat u de goederen in gebruik neemt.

Platform van de EU-Commissie Online-Geschillenregeling: https://ec.europa.eu/consumers/odr.

We zijn niet verplicht noch bereid om deel te nemen aan een procedure voor geschillenregeling bij een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Mitglied der Initiative "Fairness im Handel".
Informationen zur Initiative: fairness-im-handel.de

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op