Weider

Weider biedt hoogwaardige supplementen en trainingsaccessoires aan voor sporters. Weider is al jaren een van de bekendste en meeste populaire merken onder bodybuilders en andere atleten. Met tientallen jaren ervaring biedt het bedrijf een breed scala van hoogwaardige producten.

47 produkte

Weider- Het bedrijf

De Canadese bodybuilder Joe Weider begon rond 1940 met de publicatie van een bodybuilding magazine dat vandaag de dag nog steeds actief is onder de naam "Muscle & Fitness". Hij legde daarmee de basis voor inmiddels een van de meest toonaangevende fabrikanten van voedingssupplementen en trainingsaccessoires; Weider. Daarnaast heeft hij bodybuilding en krachttraining opgezet als serieuze sport. Hiervoor heeft Weider de IFBB (International Federation of Bodybuilders) opgericht. De IFBB is vandaag de dag een van de grootste sportverenigingen ter wereld. De IFBB heeft zorg gedragen voor het opzetten van vele wedstrijden, het beschrijven van trainingsbeginselen, het ontwikkelen van fitnessapparatuur en hoogwaardige voedingssupplementen.
De bijdragen die door Weider zijn geleverd, zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de sportwereld. Weider was tevens vanaf de begin jaren ‘70 mentor en coach van Arnold Schwarzenegger. Je zou kunnen stellen dat zonder Joe Weider de bodybuilding sport in zijn huidige vorm niet zou hebben bestaan. Weider maakte de bodybuilding en krachttraining sport als eerste populair bij een breed publiek.
Inmiddels is het bedrijf Weider enorm gegroeid en verkoopt het sportvoeding over de hele wereld.

1 .Weider – Supplementen

Weider's brede productportfolio varieert van klassieke eiwitten zoals whey-protein, caseïne en multi-componenten whey, tot aminozuren zoals BCAA, arginine, tot creatine zoals creatine monohydraat en low carb-producten. De populairste Weider proteine is de Protein 80 plus. De Protein 80 plus is een van de best verkochte producten gezien zijn heerlijke smaak. Ditzelfde geldt voor de Day & Night Caseine, welke arm is aan lactose en koolhydraten. Tevens bevat de Day & Night Caseine een zeer laag vet gehalte. Onder de aminozuren is de Premium BCAA poeder, met 6000 mg BCAA per portie, een van de meest populaire producten in deze categorie.

2. Kwaliteitsgarantie van Weider Nutrition

Alle Weider-producten hebben een speciaal kwaliteitskeurmerk, welke op basis is van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en is onderworpen aan strikte en regelmatige controles. Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen in combinatie met productanalyses van onafhankelijke instituten dragen ook bij aan het feit dat Weider in staat is om spotvoeding op hoog niveau te produceren. Alle producten van Weider zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Enkel de beste kwaliteit overtuigt ambitieuze en recreatieve atleten en wedstrijdsporters.
Informatie over Weider-proteïne poeder: Whey Protein en andere proteïne poeders behoren tot de top producten van Weider. De Protein 80 Plus 500 g is al jaren een van de meest populaire proteïne-shakes met meerdere componenten. Tevens levert de Premium Whey Proteïn 500 gram van Weider ook veel positieve ervaringen op.

3. Weider producten online kopen op Bodylab.nl

In de webshop van Bodylab.nl kunt u de Weider producten snel, veilig en gemakkelijk aanschaffen. Bestsellers van Weider:

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op