Betalingsmogelijkheden

Wij bieden u zeven verschillende betalingsmogelijkheden aan: online banking (Ideal), creditcard (Mastercard en Visa), Bancontact, PayPal en vooruitbetaling.

Online-banking (Ideal)

Bij optie “online banking“(Ideal) kunt u snel en gemakkelijk betalen. Aan het eind van de procedure dient u nog een tan-code in te vullen om de overschrijving definitief te maken.

Betalen met PayPal of creditcard

Betaling met PayPal of creditcard maakt het voor ons mogelijk om uw betaling snel en zeker in te boeken, waardoor wij u uw favoriete producten zo snel mogelijk kunnen toesturen.

Als u PayPal kiest als betaalwijze wordt u aan het einde van de bestelprocedure direct doorgeleid naar PayPal. Als u al PayPal-klant bent, kunt u hier met uw persoonlijke gegevens inloggen en de betaling bevestigen. Als u een nieuwe klant van PayPal bent, kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal-rekening openen en daarna de betaling bevestigen. Gewoonlijk wordt de betaling via PayPal al na enkele minuten na bestellen bij ons ingeboekt. De verwerking van uw bestelling wordt direct in gang gezet. Als u de artikelen terug wilt zenden, wordt het bedrag van uw PayPal-rekening direct gecrediteerd.

Bij betaling per creditcard voert u uw creditcardgegevens in op onze beveiligde betaalpagina's. Uw creditcardgegevens worden versleuteld met behulp van de SSL-methode en zijn daarmee beschermd. Creditnota's van retouren worden teruggestort op uw creditcard. Wij accepteren de volgende creditcards: Visa en Mastercard.

Vooruitbetaling

Uiteraard kunt u ook vooruitbetalen. In dit geval hoeft u alleen uw bank opdracht te geven tot overschrijving. Afhankelijk van de bank kan het wel tot 3 dagen duren voordat de overschrijving bij ons is aangekomen. Houdt u er daarom rekening mee dat wij uw bestelling eerst dan verzenden! Na betaling ontvangt u direct een bevestigingsmail met de rekening.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op