Creatine Protein Deal + handschoenen

Begin nu met een nieuwe ronde van spieropbouw.

En nieuwe pakket met 2000g Bodylab Whey Protein, 500g Creatine Monohydrate Powder en handschoenen met Bodylab logo.
De Eiweit ondersteunt de opbouw van spiermassa, Creatin helpt prestaties te verbeteren en de handschoenen geven de beste grip bij het trainen met gewichten.

 • You save -31%
 • Normale prijs € 116,47 € 79,99 (€ 32,00 / 1 kg)
 • incl. btw gratis verzending binnen NL/BE
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-5 werkdagen
 • Gratis verzending vanaf 60 €
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy

Bundel inhoud

En nieuwe pakket met 2000g Bodylab Whey Protein, 500g Creatine Monohydrate Powder en handschoenen met Bodylab logo.
De Eiweit ondersteunt de opbouw van spiermassa, Creatin helpt prestaties te verbeteren en de handschoenen geven de beste grip bij het trainen met gewichten.
 • Creatine + Whey pakket bij Bodylab
 • 2000g Bodylab Whey Protein
 • Eiweit ondersteunt de opbouw van spiermassa
 • 500g Bodylab Creatine Monohydrate Powder
 • Creatin helpt prestaties te verbeteren
 • Met handschoenen van Bodylab

Omze nieuwe Kreatin + Whey Deal is een combinatie van twee best verkochte producten uit ons assortiment. Deze pakket bevat 2000g Whey* Protein, een eiwitshake met een eiwitpercentage van 81%, en 500g Creatine** Powder met 100% pure creatine monohydraat. Voor de beste grip tijdens de training worden handschoenen van Bodylab meegeleverd.

*Whey heeft diverse positieve eigenschappen en is misschien wel het meest populaire eiwitshake onder sporters. *Eiwitten dragen bij tot de groei van spiermassa en ondersteunen snel herstel van de spieren na training.

**Creatine helpt prestaties te verbeteren bij explosieve krachtsinspanningen en stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen.

Bundel producten

 

(29) Waarderingen

586%(25)
43%(1)
37%(2)
20%(0)
13%(3)
Sven  Geverifieerd
Fijn poedertje

Hey mini emmertje is echt relax! Verder doet Crea Mono wat 't moet doen, prima poedertje die goed oplost.

Klantbeoordeling van 01-09-2022 - Creatine Powder 500g
Madurasoldaat  
Goed spul

Lichaam moest er eerst aan wennen soms misselijk op een lege maag. Maar nu lange tijd 5g elke ochtend genomen en op de trainingsdagen 5g na het trainen. [x] In nemen rechtstreeks in je mond en dan pas water erbij drinken. Ik ga nu die van BF proberen omdat hier een levertijd van 4-5 werkdagen op zit. Even kijken welke beter is. Opmerking door vitafy: In verband met schendingen van de Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad van 20 december 2006 inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen moest een deel van het advies van de klant van Madurasoldaat worden vervangen door een [x].

Klantbeoordeling van 26-05-2019 - Creatine Powder 500g
Eddy  

Puur product zonder smaak, niets op aan te merken.

Klantbeoordeling van 23-10-2018 - Creatine Powder 500g
Stefano  

De vorige keer dat ik creatine kocht, had ik een beetje spijt. Het loste erg slecht op in water (lag altijd op de bodem) en dat vond ik jammer. Omdat mijn creatine op was, had ik deze besteld. Hij is goedkoop, en geeft resultaat. Maar nu ben ik ENORM tev

Klantbeoordeling van 04-10-2018 - Creatine Powder 500g
Bert  

Voordelig en werkt prima.

Klantbeoordeling van 11-09-2017 - Creatine Powder 500g

“Geverifieerde“ beoordelingen komen van onze geregistreerde klanten. Recensies zonder de toevoeging "Geverifieerd" zijn ook waardevol. Voor deze beoordelingen controleren we echter niet of en waar de beoordelaar het product heeft gekocht, of of hij het product heeft gebruikt voordat hij de beoordeling indiende.

Schrijf een recensie

Ook interessant voor jou

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op