Recept

Banana Caramel Oats

oats met banaan en caramel

Havermout of Oats zie je tegenwoordig overal terug komen. Dat is niet voor niets. Havermout is erg vezelrijk en daardoor blijf je lang verzadigd. Zeker met de toevoeging van eiwitpoeder, want ook eiwitten verzadigen lang. De eiwitten zijn niet alleen goed voor de verzadiging maar natuurlijk ook voor het herstel van de spieren. In dit recept is gekozen om de havermout op smaak te maken met Bodylab Vanille whey en als toppings worden banaan, Bodylab Coco Flakes en de Bodylab Proteinbar Banana Caramel gebruikt. Heerlijk clean cheaten dus! Meestal zal dit recept gemaakt worden als ontbijt. ’s Ochtend heb je niet veel zin om uitgebreid in de keuken houden. Daarom houden we dit recept lekker simpel.

Kooktijd:
5 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Voor één persoon

Wat heb je nodig?

Gebruiksaanwijzing:

  1. Prak een halve banaan met 30g havermout en 1scoop whey. Voeg daarna 190ml warm water of melk toe. Begin met een scheutje en roer af en toe even. Op deze manier voorkom je dat het gaat klonteren.
  2. Snijd hierna de proteinbar in tweeën en banaan in stukjes en voeg ze toe aan de havermout.
  3. Maak het ontbijt nu af met Cocoflakes naar smaak. Enjoy clean cheating!!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op