Megadeal 1

2000g Whey Protein, 300g Creatine Drink Matrix, T-Shirt + Shaker. De Eiweit ondersteunt de opbouw van spiermassa en Creatin helpt prestaties te verbeteren.

  • You save -32%
  • Gratis verzending vanaf 60 €
  • 30 dagen recht op teruggave
  • Veilige betaling & privacy

Bundel details

2000g Whey Protein, 300g Creatine Drink Matrix, T-Shirt + Shaker. De Eiweit ondersteunt de opbouw van spiermassa en Creatin helpt prestaties te verbeteren.
  • Eiweit ondersteunt de opbouw van spiermassa (In de overgangsfase naar ons nieuw design kan het Whey Protein ook in de witte verpakking worden geleverd)
  • Creatin helpt prestaties te verbeteren
  • Met gratis Shaker en Bodylab24 Shirt

Megadeal 1 is een combinatie van twee best verkochte producten uit ons assortiment. Deze deal bevat de Bodylab24 Whey Protein, een eiwitshake met een eiwitpercentage van 81%, en de Bodylab24 Creatine Drink Matrix met verschillende soorten creatines.

Whey heeft diverse positieve eigenschappen en is misschien wel het meest populaire eiwitshake onder sporters. *Eiwitten dragen bij tot de groei van spiermassa en ondersteunen snel herstel van de spieren na training.

**Creatine helpt prestaties te verbeteren bij explosieve krachtsinspanningen en stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen.

Bundle content

Schrijf een recensie

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op