Chiba

Chiba heeft een ruim assortiment aan verschillende training accessoires. De accessoires zijn van de hoogste kwaliteit en uitvoerig getest op functionaliteit en duurzaamheid

0 produkte
·
Leider wurde kein passendes Produkt gefunden

Chiba Equipment

Meer dan 160 jaar geleden werd Chiba door de toenmalige Oostenrijkse keizer aangewezen als de officiële leverancier van handschoenen vanwege de hoge kwaliteit van haar producten en de uitzonderlijke vaardigheden van haar werknemers. In die tijd was het produceren van handschoenen en het kiezen van het juiste leer een kunst die Chiba tot in het kleinste detail beheerste. Het bedrijf voldoet tot op de dag van vandaag aan deze eisen en heeft zichzelf ontwikkeld als een wereldwijde marktleider in trainingsaccessoires.

Kwaliteit van Chiba producten

De keizerlijke familie besteedde niet alle aandacht aan de kwaliteit van de producten. Tegenwoordig hecht de bodybuilder, krachtsporter en hobbyatleet bijzonder veel belang aan kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid van de accessoires. Chiba garandeert deze kwaliteit door de hoge normen bij de selectie van grondstoffen tot de productie van haar producten en steevaste kwaliteit. Dit wordt onder meer gewaarborgd door de eigen ISO 9001-gecertificeerde productie van het bedrijf.

Producten van Chiba

Het assortiment van Chiba bestaat ondertussen niet meer uit enkel handschoenen, maar ook uit andere trainingshulpmiddelen zoals riemen, straps of grippads.
Voor handschoenen met vingers is de “Wrist Protect” een bestseller. Het is een handschoen die indruk maakt door een goede pasvorm, een anatomisch gevormde handpalm en elastische polsbescherming.
In de handschoenen met halve vingers geniet de Gel Performer-serie speciale populariteit, omdat ze een robuuste handschoen hebben gemaakt van Clarino en het ademende materiaal Spantex. De handschoenen zijn verkrijgbaar in zwart en bruin. De lifting belt van Chiba is gemaakt van puur nappaleer en is gevoerd in de rugzone. Dit heeft een stabiliserend effect op de dorsale wervels.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op