Dymatize

Dymatize Nutrition is opgericht in 1994 en is uitgegroeid tot één van de grotere spelers in de markt. De Dymatize producten worden in meer dan 50 landen dagelijks door duizenden fitness enthousiastelingen gebruikt.

7 produkte
Super Mass Gainer Bar (10x90g)
€ 29,99(€ 33,32 / 1 KG)
  • Hoog eiwitgehalte: 27 - 28 g premium eiwit per 90 g reep
  • Eiwitten dragen bij aan een toename van de spiermassa
  • 5,4 g BCAAs per reep
  • Ongelooflijk lichte textuur en heerlijke smaak

Dymatize

Dymatize biedt gecontroleerde kwaliteit

Dymatize stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de geproduceerde producten. Elk separaat ingrediënt wordt 3 dagen in quarantaine geplaatste en tussentijds in hun eigen laboratorium uitgebreid getest op diverse belangrijke factoren. Dymatize beschikt over drie R&D labs en vier laboratoriums voor kwaliteitscontrole. De faciliteiten zijn NSF GMP gecertificeerd. Wanneer je voor Dymatize kiest weet je dus dat je gecontroleerde kwaliteit koopt.

Dymatize Atleten

Team Dymatize bestaat uit meer dan 10 atleten afkomstig uit Fitness, Figure, Bodybuilding en vechtsport. De meest bekende atleet is MMA Heavyweight Champion Brock lesnar.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op