Nutri-Dynamics

Koop Nurti Dynamics online. Topprijzen bij Bodylab24. Nutri Dynamics is een fabrikant van voedingssupplementen voor sporters met hoogwaardige producten ter ondersteuning van een dieetfase.

Nutri-Dynamics

Nutri-Dynamics Health Products B.V. is een Nederlandse producent van voedingsmiddelen, voedingssupplementen en gezondheidsproducten met jarenlange ervaring. De belangrijkste focus is ondersteuning in dieetfasen, sport en een bijdrage aan een gezonde voeding en levensstijl. Nutri-Dynamics hecht veel belang aan de kwaliteit en zuiverheid van ingrediënten en productie. Beide zijn onderworpen aan de strengste controles.

Kwaliteit van Nutri-Dynamics producten

Alles wat bij Nutri-Dynamics wordt geproduceerd wordt onderworpen aan strenge HACCP of FSSC 22000 controles. Met ruim 8 jaar ervaring in de voedingssupplementen sector hebben zij een uitgebreid portfolio aan kennis opgebouwd waarmee zij u van uitstekende producten voorzien.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op