PEAK

Peak International - hoogwaardige supplementen voor sporters. Extreem effectieve en hoog gedoseerde supplementen voor bodybuilding en hardcore fighters. Hardcore Supplementen gemaakt door Peak International nu online shoppen!

Peak International Hardcore Supplementen

Peak International is al meer dan 25 jaar succesvol en is nu wereldwijd vertegenwoordigd in de markt voor sportsupplementen. Ze worden beschouwd als innovatief, altijd in de pas met de tijd en ontwikkelen hun producten altijd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en met hoogwaardige grondstoffen of breiden hun productassortiment uit.

 1. Peak International - het bedrijf
 2. Supplementen
 3. Ervaringen en aanbevelingen
 4. Koop aanbiedingen van Bodylab24
 5. 1. Peak International - het bedrijf

  Peak International of meer specifiek Peak Performance Products S.A. is een in Luxemburg gevestigde, internationaal opererende bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van productie en distributie van hoogwaardige voedingssupplementen. Ze hebben een uitgebreid productassortiment, van de klassieke Whey, Pre-, PostWorkout en WeightGainer tot talrijke speciale supplementen. De verscheidenheid van het assortiment is geschikt voor zowel de hobby- als topsporters uit de meest uiteenlopende deelgebieden. Naast krachtsporters, bodybuilders, diverse vechtsporters (bv. worstelen, kararte, ...), gebruiken veel duursporters (bv. roeien, marathon, fietsen, mountainbiken, ...) of ijshockeyspelers, -parachutisten of motorcrossrijders de basis- en bijzondere producten van Peak International. De claim van de onderneming wordt gedefinieerd door de naam "PEAK" (= top). Hun doel is de optimale toelevering van top- of hobbysporters bij de omzetting van persoonlijke topprestaties en langdurige klantenbinding.

  2. Supplementen

  Naast klassiekers als Whey- of caseïne-eiwit, BCAA, creatine, minerale of vitaminecapsules, staan ook Createston Professional (alles-in-één producten), proteïnepudding of X-Pump Fusion (een pre-workout) op het programma, om er maar een paar te noemen. De afzonderlijke producten bevinden zich in het middelste (soms zelfs hogere) prijssegment, omdat Peak niet bereid is in te leveren op kwaliteit en functionaliteit.

  3. Ervaringen en aanbevelingen

  Peak International is als een van de bekendste fabrikanten in Europa vertrouwd op producten en grondstoffen van hoge kwaliteit. Controles op alle productiegebieden, van ontwikkeling tot het eindproduct, garanderen een hoge kwaliteit en hebben het bedrijf een goede reputatie opgeleverd. Veel klantenervaringen die we in het net delen, bevestigen de goede effectiviteit en de goede smaak van veel Peak-producten. Createston, Whey Fusion en Testo Stack Tot de meest succesvolle en bekende producten van Peak behoren zeker de alles-in-één producten Createston en Createston Professional, met uitgebreide aminozuur-, vitamine- en mineralenaanvoer en vele andere voedingsstoffen, Whey Fusion of Anabolic Protein Fusion voor de eiwitvoorziening of de Testo Stack capsules, een natuurlijke "booster".
  Peak Performance Supplementen:
  Anabolic Protein Fusion 1,0 kg Peak International

  4. Peak International - Koop aanbiedingen van Bodylab24

  In onze online shop vindt je een breed aanbod van Peak producten. Naast bekende en populaire producten, hebben wij ook packages van Peak en Bodylab24 producten voor je samengesteld, die je super kunt gebruiken en alleen bij ons kunt kopen voor de beste prijsvoordelen, zoals de Peak Deal 1, 2 of het spierversterkende package. Peak International Video:

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op