Universal Nutrition

Universal Nutrition is een zeer bekende naam in de wereld van sportsupplementen en actief sinds 1977. De missie van Universal is om de hoogste kwaliteit sportvoeding en supplementen aan te bieden en je te helpen bij het behalen van jouw doelen. Het maximale potentieel uit jezelf halen en een beter, sterker fysiek op te bouwen.

Universal Nutrition / Animal - Line Hardcore Supplementen

Universal Nutrition bestaat al meer dan veertig jaar. In 1977 is het in New Jersey opgericht en tegenwoordig is het een van de meest gerenommeerde fabrikanten van supplementen op de wereldmarkt.
Strikte kwaliteitsborging en doorlopende ontwikkeling van producten heeft het assortiment in de loop van de jaren sterk doen groeien en tegenwoordig worden de producten van Universal Nutrition over de hele wereld verscheept. Vooral door de Animal-serie heeft Universal Nutrition wereldwijde bekendheid gekregen. Universal Nutrition sponsort ook tal van professionele bodybuilders, waaronder Frank McGrath en Evan Centopani, bekend van onder andere de wereldberoemde wedstrijd Mr. Olympia.

1. Kwaliteitsgarantie van Universal Nutrition

De kwaliteitsafdeling van Universal Nutrition garandeert hoogwaardige productseries door continu producten te controleren aan de hand van strenge internationale normen. Door deze kwaliteitsgarantie is Universal Nutrition in staat om voortdurend zijn eigen assortiment uit te breiden en te innoveren, waardoor een hoge klanttevredenheid wordt gecreëerd.

2. Producten van Universal Nutrition / Animal Line

De nog steeds onbetwiste bestsellers van het bedrijf zijn vele producten uit de Animal-serie. De Animal-serie bestaat uit Animal Pak, een hoog gedoseerd vitaminesupplement, de burner Animal Cuts en de boosters Animal Stak en Animal M-Stak.
De zogeheten ‘Paks’ hebben een unieke verpakkingsvorm, namelijk kleine verpakkingen die de dosering al in de vorm van capsules en pillen bevatten en daarom makkelijk te gebruiken zijn. Buiten de Animal-serie heeft Universal Nutrition ook tal van andere producten. Onder andere de trainingsbooster Shock Therapy en de spieropbouwende Natural Sterol Complex die bij de best verkopende supplementen in VS behoren.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op