Walden Farms

Walden Farms is een producent in caloriearme sauzen & dressings. De producten van Walden Farms zijn ideaal voor iedereen die een dieet volgt. Walden Farms producten zijn wereldwijd bekend en geliefd bij zowel sporters als niet sporters.

7 produkte

Walden Farms – Sauzen en dressings

In de vroege jaren 70 is Walden Farms in de Verenigde Staten opgericht. Walden Farms is gespecialiseerd in de productie van sauzen, dressings en fruitspreads die zijn afgestemd op de behoeften van sporters. In de loop der jaren heeft Walden Farms het assortiment uitgebreid met veel smakelijke en zoete specialiteiten. In de tussentijd zijn de producten bekend geworden als onderdeel van diëten en dieetprogramma’s.

1. Walden Farms – Kwaliteitsgarantie

Voor de productie gebruikt Walden Farms alleen hoogwaardige ingrediënten, echte fruitextracten en een verscheidenheid aan natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, specerijen, azijn en oliën. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten bevatten de producten van Walden Farm een stuk minder calorieën, koolhydraten, vetten, suikers & gluten dan traditionele sauzen en dressings.

2. Producten van Walden Farms

Walden Farms werd voor het eerst beroemd in de jaren 1970 door saladedressings. De dressings bevatten weinig vet en calorieën en zijn nog steeds buitengewoon smakelijk. Walden Farms biedt een scala aan sauzen en fruitspreads. De sauzen en fruitspreads zijn een uitstekend alternatief voor traditionele sauzen en spreads omdat ze minder calorieën bevatten. Je kunt dus heerlijk ontbijten met de Walden fruitspread, zonder dat je onnodig veel calorieën binnen krijgt.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op