AminoCraft Liquid (1000ml)

AminoCraft Liquid 1000 ml van IronMaxx bevat eiwithydrolisaat & wei-eiwithydrolisaat.

 • You save -35%
 • Normale prijs: € 19,90 € 12,99 (€ 12,99 / 1 l)
  (€ 12,99 / 1 l)
 • incl. btw excl. verzendkosten
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-5 werkdagen
 • Gratis verzending vanaf 50 €
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy
Overzicht
AminoCraft Liquid 1000 ml van IronMaxx bevat eiwithydrolisaat & wei-eiwithydrolisaat.
 • ondersteunt jouw intensieve training
 • verhoogt de toevoer van voedingsstoffen
Product details

Wat is IRONMAXX Aminocraft Liquid en hoe werkt het?

Aminozuren worden ook wel 'bouwstenen van het leven' genoemd.

Proteïnen (Grieks: Protos = de eerste, de belangrijkste), ook wel eiwitten genoemd, behoren tot de belangrijkste basisbouwstenen van alle levende wezens. Eiwit bouwstenen zijn beter bekend als aminozuren. Ze worden gevonden als basisstof in cellen en spierweefsel. Ze zijn belangrijk voor de inwendige organen, botten, huid, haar, groei en voor het onderhoud en de vernieuwing van de cellen. Ze beheersen chemische processen door de productie van enzymen en hormonen te ondersteunen.

Wat zijn aminozuren precies?

Er zijn tot op heden 23 eiwitvormende aminozuren bekend in het menselijk organisme. Acht ervan zijn essentieel voor de mens, dat wil zeggen onmisbaar, omdat ze niet door het lichaam zelf kunnen worden geproduceerd en daarom dagelijks met voedsel moeten worden ingenomen. In bepaalde levenssituaties kunnen ook niet-essentiële aminozuren essentieel worden. Dergelijke aminozuren zijn geclassificeerd als semiessentiell en zijn vooral belangrijk geworden in voedingssupplementen.

Naast hun functie als eiwitafbeelding zijn aminozuren belangrijk voor een immens aantal stofwisselingsprocessen: het zijn precursoren voor de eigen biologisch actieve stoffen van het lichaam, zoals hormonen, vitaminen en functionele bouwstenen.

Welke aminozuren zijn belangrijk?

In het begin onderzochten voedingsdeskundigen vooral het effect van essentiële aminozuren, omdat deze, net als vitaminen, niet door het lichaam zelf worden geproduceerd, maar met voedsel moeten worden ingenomen. De laatste tijd wordt echter steeds meer aandacht besteed aan niet-essentiële aminozuren. Als er voldoende essentiële aminozuren beschikbaar zijn, kan het lichaam in noodgevallen alle niet-essentiële aminozuren produceren. Wie zijn prestaties wil optimaliseren, moet echter belang hechten aan een evenwichtige verhouding van alle aminozuren en niet alleen de essentiële aminozuren.

Dagelijkse eiwitbehoefte

De benodigde hoeveelheid eiwit per dag voor bodybuilders en krachtsporters is ongeveer 2g eiwit per kilogram lichaamsgewicht. De hoeveelheid geconsumeerd eiwit is de som van het eiwitgehalte van het voedsel en de gebruikte voedingssupplementen. Op die manier kun je bepalen hoeveel eiwitten je moet consumeren om optimaal in je behoefte te voorzien. De beste tijd om vloeibaar aminozuurconcentraat te consumeren is 2 uur na de training en tussen de maaltijden door. Op deze momenten van de dag is de hoeveelheid aminozuren in het bloed het laagst.

Uw voordelen in één oogopslag:
 • 1 fles komt overeen met ca. 500 g zuiver eiwit!
 • Kan gebruikt worden als alternatief voor eiwitpoeders!
Tip:

Vooral de inname direct na de training en voor het slapen gaan mag men niet vergeten! Tijdens het slapen beginnen de spieren zich na een intensieve training te herstellen en te groeien. In deze fase hebben ze eiwitbouwstenen nodig.

 • Consumptie: Drink 20 ml puur of verdund met water.
 • opslagruimte: Droog bewaren, uit de buurt van licht en niet boven 25°C.
 • Handelsnaam: Voedingssupplement met eiwit. Met zoetstof.
 • Netto gewicht: 1l
 • Merk op: E 122, E 124: Kan de activiteit en aandacht bij kinderen beïnvloeden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Niet gebruiken als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. Er moet worden gezorgd voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
 • Distributeur info:
  IronMaxx Nutrition GmbH Wegelinstr. 13
  50354 Hürth
Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
Voeding & ingrediënten
ingrediënten:

allergenen:
Kann Spuren von Gluten, Hühnereieiweiß, Soja und Milch (Laktose) enthalten.
Speciale ingrediënten:

Waarderingen

Nog geen beoordelingen

We horen graag wat je denkt. Beoordeel jouw artikel hieronder en laat ons weten wat je ervan vond.

 • Hoe beoordeel je dit product?

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op