Artikel

Bar-assortiment bij Bodylab - AL GEPROBEERD?

Bar-assortiment

Ons barassortiment bij Bodylab - een echt succesverhaal en nu uitgebreid met nieuwe bars! Test nu - je kent misschien al de Crunchy of Peanut Protein Bar, Eat Clean, Protein of Energy Oats Bar zijn ook al wat ouder en worden veel gebruikt. Met de BIG PAPA, de Soft Protein Bar en de Tatsy Protein Bar (2 Layer) zijn er nu nog drie proteïnerepen in de aanbieding en met de Flap Jack een nieuwe en grote havermoutreep met 100g. Echt heerlijk en nu allemaal in een nieuw jasje!

BIG PAPA 50% Protein Bar Extreme (12x100g)

Bodylab24
 • You save -35%

BIG PAPA 50% Protein Bar Extreme (12x100g)

Bodylab24
 • NIEUW bij Bodylab - onze BIG PAPA 50% Protein Bar
 • De naam zegt het al - BIG PAPA is een rijke 100g reep met bijna 50g proteïne
 • Ondanks zijn grootte bevat het slechts kleine hoeveelheden suiker (tussen 1,6 en 2,4g per staaf).
 • Gezoet met zoetstof
 • Elke reep met chocoladelaagje
 • Ideaal tussendoortje voor hard trainende sporters met een hoge eiwitbehoefte en de beste eiwitvoorziening onderweg
 • OPGELET: Het product wordt ongekoeld geleverd en kan dus smelten bij hoge buitentemperaturen
€ 45,99 € 29,99
(€ 24,99 / 1 kg)
Product weergeven

LEVEL UP! Protein Bar (12x50g)

Bodylab24
 • You save -43%

LEVEL UP! Protein Bar (12x50g)

Bodylab24
 • De LEVEL UP! Protein Bar bevat 16g eiwit per 50g reep
 • Laag suikergehalte
 • Met voedingsvezel
 • Met chocoladelaag en knapperige sojacrisp's
 • Ideale snack voor tussendoor
€ 29,99 € 16,99
(€ 28,32 / 1 kg)
Product weergeven

Soft Protein Bar (12x35g)

Bodylab24

Soft Protein Bar (12x35g)

Bodylab24
 • Een kleine, zachte reep met een extra portie proteïne
 • Begin met drie smaakvariaties
 • 35g repen met elk 11g van het beste eiwit
 • Elke bar is individueel verpakt
 • Bijzonder zacht in de hap
 • Ideaal voor de eiwitvoorziening onderweg
 • OPGELET: Het product wordt ongekoeld geleverd en kan dus smelten bij hoge buitentemperaturen
€ 16,99
(€ 40,45 / 1 kg)
Product weergeven

Nieuwigheden in het bar-assortiment:

Uitbreiding van het repenassortiment - dit jaar (2021) zijn we al met twee nieuwe proteïnerepen van start gegaan - eind vorig jaar ook al met twee nieuwe:
- BIG PAPA Protein Bar - de reep voor de grotere honger en eiwitbehoefte. De naam zegt het al - BIG PAPA is een volle reep van 100 gram met bijna 50 gram eiwit en een heerlijke chocoladelaag. Ondanks zijn grootte bevat het slechts kleine hoeveelheden suiker (tussen 1,6 en 2,4 g per reep) en is het gezoet met zoetstof. De ideale snack voor hard trainende sporters met een hoge eiwitbehoefte en de beste eiwitvoorziening voor onderweg.
- Soft Protein Bar - het kleine broertje van de BIG PAPA. Met slechts 35g beduidend kleiner, maar toch voorzien van 11g van de beste proteïne, bijzonder zachte bite en verkrijgbaar in drie smaken om mee te beginnen.
- De derde nieuwe reep, die al sinds eind vorig jaar verkrijgbaar is, is de Tasty Protein Bar (2 Layer). Met 50g een medium versie voor gebruik rond de training of onderweg, met ongeveer 16g eiwit per reep, vezels, ook een laag suikergehalte, heerlijke chocolade coating en krokante soja krokantjes.
- Het nieuwe bar-assortiment wordt gecompleteerd met een Protein Bar (vegan) - een proteïnereep op basis van noten. De met rijst- en erwtenproteïne verrijkte reep van 50 gram bevat 11 gram eiwit, vezels en onverzadigde vetzuren. Een puur veganistisch alternatief voor de klassieke proteïnereep.

Al verkrijgbaar sinds april 2020 en inmiddels echte bestsellers zijn de Crunchy Protein Bar en de Peanut-Caramel Protein Bar. Meer informatie over deze twee bars vind je HIER.

Nieuw ontwerp - bewezen kwaliteit! Eat Clean Protein Bar en Crispy Protein Bar.

Oude bekenden in ons bar-assortiment

Onze 65g Crispy Protein Bar en Eat Clean Protein Bar zijn al jaren bestsellers in onze winkel en zijn nu verkrijgbaar in een nieuw, fris design maar van bewezen kwaliteit. 12 x 65g repen in een doos en elk verkrijgbaar in verschillende smaken.

Protein Bar (12x65g):

Met krokante soja-eiwitvlokken levert de reep meer dan 27 g eiwit per reep van 65 g en slechts iets meer dan 7 g vet en 2,5 g suiker. Ideaal als eiwitrijk tussendoortje tussen de maaltijden of rond de training.

Eat Clean (12x65g):

Onnodige ingrediënten komen niet voor in Eat Clean. Er zijn geen "diverse vulstoffen" (bijv. gelatine), noch kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen of zoetstoffen (bijv. aspartaam). Elke reep van 65 g levert daarentegen meer dan 20 g eiwit (melkeiwit) met een hoge biologische waarde en een langer aanhoudende eiwitafgifte. Het bevat meer dan 20 gram vezels, is gezoet met steviolglycosiden, en bevat weinig vet en suiker. Ideaal ter ondersteuning van spierherstel na de training of eiwitvoorziening voor onderweg.

Ook in een nieuw design in ons bar-assortiment - de High Protein Wafer

Een heerlijke wafel voor jouw eiwitvoorziening, ook al een klassieker in ons repenassortiment.
De portie van 40 gram bestaat uit verschillende lagen. Knapperig gebakken wafeltjes omsluiten een romige chocolade- of vanillecrème en afhankelijk van de smaak wordt alles voorzien van een laagje pure of lichte chocolade. Samen levert één wafel 12-14 gram eiwit voor jouw eiwitvoorziening.

Alternatieven:

Naast onze eiwitrepen bieden we je ook andere lekkernijen voor tussendoor - het hoeft niet altijd een hele reep te zijn, maar het kan wel een extra portie eiwit leveren:

Naast eiwitrepen worden ook energierepen aangeboden:

Naast onze eiwitrepen ter ondersteuning van de eiwitvoorziening, hebben we ook twee echte energierepen in de aanbieding - de Energy Oats Bar en de Flap Jack. Het belangrijkste ingrediënt in beide gevallen zijn havervlokken, die snel beschikbare energie kunnen leveren voor het dagelijks leven of voor de training.
De Energy Oats Bar heeft bijna 60% koolhydraten in de 50g reep (waarvan minder dan 1g suiker) door de bevatte havervlokken waardevolle vezels, mineralen en vitaminen, plus enkel- en meervoudig onverzadigde vetzuren en dus een goede voedingsbasis voor training of tussendoor. Afhankelijk van de smaak worden er lekkere stukjes banaan, appel of kokosnoot aan toegevoegd.
De aanzienlijk grotere Flap Jack (100g) is verkrijgbaar in vier chocolade- of fruitsmaken, heeft maar liefst 466-490kcal per reep en is geschikt als energierijk tussendoortje voor zowel recreatieve als wedstrijdsporters.

Energy Oats Bar (12x50g)

Bodylab24

Energy Oats Bar (12x50g)

Bodylab24
 • heerlijke havermout
 • waardevolle vetten
 • elke reep bevat 6g proteïne
 • verschillende mineralen
 • met vitamine B1 (thiamine )
 • verschillende smaken beschikbaar
€ 14,99
(€ 24,98 / 1 kg)
Product weergeven

Waarom eiwit- en/of energierepen?

Je bent een intensief trainende atleet, amateursporter, hebt het druk op het werk, bent fysiek gestrest of hebt soms weinig tijd voor een goede maaltijd? Een evenwichtige, gezonde, gevarieerde en eiwitrijke voeding is belangrijk voor je? Dan bieden onze repen en snacks een eenvoudige en handige manier om een eiwit- of energieboost te geven tussen maaltijden door, onderweg of rond de training.

Of het nou gaat om Crispy Protein Bar, Eat Clean Protein Bar, Crunchy Protein Bar of Peanut-Caramel Protein Bar, Soft Protein Bar, BIG PAPA Protein Bar of Tasty Protein Bar (2 Layer), of dat het gaat om de High Protein Wafer of een van de andere eiwitdelicatessen uit ons repenassortiment - de snacks zijn aanzienlijk rijker aan eiwitten dan elke klassieke chocoladereep, over het algemeen lager in calorieën voor een vergelijkbare grootte, en, afhankelijk van de variant, ook aanzienlijk rijker aan vezels en gewoonweg heerlijk. Een ideale aanvulling op de eiwitvoorziening met eiwitshakes en een snelle eiwitleverancier rond de training.
De Energy Oats Bar geeft energie voor de ene of de andere vergadering of een belangrijk examen, is lekker en niet te groot, perfect voor duurtraining of gewoon tussendoor. Voor de grote energievraag en honger is er de Flap Jack.

Probeer ons bar-assortiment uit en trakteer jezelf zo nu en dan op een klein hoogtepunt!!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op