Artikel

Pure Boost Drink – bij Bodylab!

Bodylab24 Pure Boost

Pure Boost - De ideale energy drink voor onderweg, in het dagelijks leven of rond de training. Geproduceerd op thee- en waterbasis en koolzuurhoudend, levert het waardevolle ingrediënten voor een energiekick, natuurlijke cafeïne als bestanddeel van guarana voor focus en concentratie en smaakt heerlijk fris als pompelmoes.

Voor elke actieve sporter - en voor iedereen die dat wil worden!

De highlights:

- Natuurlijke cafeïne door guarana
- Verfrissende koffiesurrogaat in heerlijke pompelmoessmaak
- Ginsengextract
- Perfect voor op de weg, rond de training of in het dagelijks leven
- Zonder eenvoudige suiker - alleen langzaam verteerbare isomaltulose inbegrepen
- Alleen natuurlijke ingrediënten, geen kunstmatige toevoegingen of zoetstoffen
- 100% veganistisch
- Koolzuurbevattend

Je kunt het 250ml blikje individueel of direct in een verpakking bestellen - wij hebben pakketten van 6, 12 en 24 blikjes voor je!

De belangrijkste ingrediënten in één oogopslag:

De basis van het drankje is een uniek en hoogwaardig thee- en watermengsel. De natuurlijke formule bevat B-vitamines, vitamine C, magnesium en selenium en een langdurige ondersteuning van jouw trainingsenergie, bestaande uit cafeïnehoudend guarana-extract, ginsengextract en isomaltulose. Er is geen andere suiker of zoetstof toegevoegd. Er zijn ook geen kunstmatige kleuren of aroma's in Pure Boost.
Magnesium en de vitaminen B1, B2, B6 en B12 dragen bij aan een normaal energiemetabolisme en aan het verminderen van vermoeidheid en uitputting.
Vitamine C en selenium dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem en de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.
Isomaltulose is een soort suiker, maar wordt door het lichaam langzaam verteerd. Het wordt geproduceerd uit bietsuiker en is een van de zogenaamde tandvriendelijke suikers, die ook in honing en suikerriet voorkomen. Orale bacteriën vormen geen zuur uit dit soort suiker dat het tandglazuur aantast.
De speciale PLUS van isomaltulose voor sporters - het voorziet het lichaam van waardevolle energie over een langere periode.
Natuurlijke cafeïne uit guarana en ginsengextract zorgen voor extra energie en zorgen samen met het vitamine- en mineralencomplex voor de beste focus tijdens de training, de volgende bijeenkomst, een inspannend examen of gewoon tussendoor.

Waarom Pure Boost en waarom überhaupt een energy drink?

Er worden talrijke energiedranken aangeboden, die verkrijgbaar zijn in de stationaire detailhandel en ook in tal van supplementenwinkels. Ze worden beschouwd als stimulerende middelen, koffiesurrogaten of boosters en worden in tal van dagelijkse situaties gebruikt. Veel van deze producten bevatten echter veel suiker en calorieën.
Ook onze drank heeft een hoog suikergehalte en niet weinig calorieën - Pure Boost bevat echter in verhouding tot de meeste, klassieke energiedranken geen eenvoudige suiker maar de beschreven isomaltulose, die een langzame en langdurige energieafgifte in het lichaam bevordert en niet alleen zorgt voor een snelle cafeïne- en energieboost, maar ook tijdens een langere trainingssessie voor blijvende kracht. Pure Boost is ook echt heerlijk, niet te zoet door de grapefruitsmaak en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen of zoetstoffen gebruikt.

Dus Pure Boost is gewoon een normale energy drink?
Niet beter
– het is de perfecte start, niet alleen voor de zomertraining (pre-workout vervanging)
- ideaal voor gebruik tussendoor
– de wake-up call voor onderweg, voor de volgende vergadering, examen of gewoon op de normale werkdag
– de zomerse koffiesurrogaat
– een perfecte dorstlesser met toegevoegde waarde!

Wat wil een men nog meer?

Probeer het en overtuig jezelf!!

Puur plezier voor een succesvolle dag en training!
En psst - vertel het niemand, maar voor het bedriegen ook echt lekker, verfrissend en stimulerend als het gemengd wordt met bier & co.

Meer voor onderweg

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op