Artikel

Mutant Mass van PVL Nutrients - Bodylab.nl

Banner Blog allgemeen

Je komt Mutant Mass van PVL Nutrients tegen in advertenties in magazines, op beurzen en er wordt veel over gesproken. Ondanks dat deze mass gainer ontzettend populair is vraag jij je misschien af wat er nu precies in zit, hoe je het moet gebruiken en wat andere sporters ervan vinden. Je vind antwoord op al deze vragen in deze blogpost.

Mutant Mass Ingrediënten

Wat zit er nu precies in Mutant Mass? We gaan het product eens bekijken. Allereerst bevat het product 1060 calorien per portie. Dit is natuurlijk ontzettend veel en vooral een voordeel voor mensen die heel erg moeilijk aankomen. Van de serving bestaat maar liefst 704 calorieën uit koolhydraten waarvan 136 uit suiker. Elke portie bevat 52gram eiwit, dit is in totaal 208 calorieën. Een flink dosering bestaande uit 10 verschillende eiwitbronnen. De overige calorieën komen uit vet, waarvan een gedeelte uit CLA bestaat.

Bovenstaande laat zien dat Mutant Mass goede verhoudingen bevat om spieren op te bouwen. We vinden het hoge aandeel koolhydraten en suiker echter er wel voor zorgen dat Mutant Mass vooral geschikt is voor mensen die echt moeite hebben met aankomen, de zogenaamde hard gainers. Kom je niet heel erg moeilijk in spiermassa aan dan raden we je de Rice & Protein aan, Deze shake ligt dichter tegen voeding aan door het gebruik van natuurlijke zilvervliesrijst en bevat zo goed als geen suiker.

Mutant Mass gebruik

Elke dosering Mutant Mass is 260gram, dit kun je precies afmeten met de maatschep die je in de zak vind. Je kunt volgens de verpakking de Mutant Mass met water of melk mengen. We raden je echter water aan. Dit maakt het product wat makkelijker verteerbaar en melk geeft je nog veel meer voedingsstoffen die met een dergelijke dosering niet nodig zijn.

Je kunt de Mutant Mass 1-3 x per dag nemen. Gebruik het product dan tussen je maaltijden in en zeker niet bij een maaltijd. We raden je aan te beginnen met 1 shake en dit een week aan te houden. Indien je hier goed op groeit kun je dit opbouwen naar een tweede en eventueel een derde shake. Let er goed op dat je vetpercentage niet te hard stijgt. Zodra dit gebeurt dan weet je dat de dosering te hoog voor je is.

Mutant Mass Review

Indien je zelf Mutant Mass gebruikt of hebt gebruikt en je wilt je ervaring delen, stuur dan je review naar info@bodylab.nl . Deze mag zo kort of uitgebreid zijn als je zelf wilt.

Heb de Mutant Mass shake 2 maanden geleden besteld, en het product is mij zeker goed bevallen, ik gebruikte de dosering 4 maatscheppen met 300ml melk en het poeder loste goed op, de shake was goed weg te drinken, ik had zelf de smaak cookies en cream en deze smaak beviel mij uitstekend. Heb Mutant Mass product ongeveer een maand gebruikt en ben er 3 kg van aangekomen, daarnaast merkte ik ook dat genoeg koolhydraten binnen kreeg voor elke zware training.

Mark, 22 jaar uit Leiden

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op