Artikel

Natasja Evers - Dagboek

Maar wat eet je dan allemaal op een dag? Ook een vraag die ik geregeld krijg. Daarom heb ik een dag bij gehouden wat ik allemaal eet, inclusief foto’s. Let wel, dit is natuurlijk afgestemd op mijn lichaam en mijn doelen. Op dit moment ben ik aan het carbcylclen. Dit houdt in dat ik twee low carb dagen heb en daarna een dag met veel koolhydraten. Hieronder lees je hoe een lage koolhydraat-dag eruit ziet.

Op dit moment ben ik aan het carbcylclen. Dit houdt in dat ik twee low carb dagen heb en daarna een dag met veel koolhydraten. Hieronder lees je hoe een lage koolhydraat-dag eruit ziet.

Ontbijt

Eigenlijk eet ik al maanden lang hetzelfde ontbijt. En nog steeds kijk ik elke ochtend er naar uit om het weer te eten. Havermout. Met wat whey (vanille), water en een klein beetje olijfolie. Daarnaast neem ik ook wat supplementen: BCAA, multivitaminen, vitamine C en Omega. En een kop koffie om wakker te worden.

Tussendoor

Ik ontbijt altijd al vroeg, omdat ik om 7 uur van huis moet richting mijn werk. Daarom krijg ik rond half 10 alweer trek. Meestal maak ik proteïne pannenkoeken. Koud ook erg goed te eten en ze zijn makkelijk vooraf te maken en mee te nemen.
Het zijn pannenkoeken gemaakt van eiwit, 1 heel ei en wat volkoren bloem. Om het wat zoeter te maken doe ik er waldenfarm pannenkoekensiroop over heen. Deze is erg lekker en bevat geen calorieën! Je zou er ook wat vloeibaar zoetstof door heen kunnen doen om het wat zoeter te maken.

Lunch

Vaak maak ik mijn lunch gelijk voor meerdere dagen, zo ook deze lunch. Een klein beetje pasta, gebakken kip en verschillende groente. Op low carb dagen eet ik extra veel groente, om zo mijn maaltijden toch wat meer volume te geven.

Tussendoor

In de middag eet ik een appel en nog wat kip. Dit kan gebakken kip zijn, maar ook beleg. Het ziet er misschien wat raar uit om alleen beleg te eten, maar eigenlijk is het best lekker!

Pre Workout

Voordat ik ga trainen drink ik een shake met wat extra L-2-aminoglutaramic acid. Hier eet ik een grapefruit bij.

Post Workout

Direct na het eten drink ik wederom een whey shake. Dit keer ook met L-2-aminoglutaramic acid, maar ook met dextrose en creatine.

Diner

Ik ga gelijk uit mijn werk trainen, dus na het trainen moet er nog wel gegeten worden. Op lage dagen is dit wederom meer groente en vlees, en minder pasta/aardappeltjes. Ik heb hier mijn groente gegrild, heerlijk!

Voor het slapen

Voordat ik ga slapen neem ik nog langzame eiwitten, om mijn lichaam de hele nacht te kunnen voorzien van eiwit. Dit neem ik uit een caseïne shake (banaan!) of uit kwark. Naast de shake neem ik nog een lepel pindakaas (geluksmomentje van de dag!).

Wil je weten hoe ik mijn weg afleg naar het podium? Ik ben te volgen op instagram @natasjaevers, maar ook via mijn blog www.happygains.nl

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op