Recept

Aardbei chia pudding met Whey Protein

Maddija heeft weer een heerlijk dessert voor ons samengesteld (kan ook als tussendoortje gebruikt worden!), een combinatie van chia pudding, kwark en heerlijke aardbeien. Als je wil, kan je ook nog een extra portie Whey. Protein.

Kooktijd:
15 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Voor één Persoon
  • 300 g magere kwark
  • 200 g aardbeien (en/of frambozen)
  • 15 g chiazaad
  • 50-150 ml water, amandelmelk of een melk naar keuze
  • 12 g Whey Protein (wie wil)
  • wat kaneel naar smaak

Gebruiksaanwijzing:

  1. Was aardbeien (of frambozen), verwijder de bladeren en pureer het fruit.
  2. Meng 12g Whey Protein (bv. aardbeien- of vanillesmaak) met water of melk naar keuze in een shaker, afhankelijk van de gewenste consistentie 50-100ml, en voeg de aardbeien toe. Als je geen Whey Protein wilt toevoegen, sla je deze stap over en gebruik je 50ml melk voor de volgende stap.
  3. Voeg magere kwark met 50 ml melk en kaneel naar smaak toe en meng goed. Roer de chiazaden erdoor en zet het een nacht in de koelkast om te trekken. Als je niet zoveel tijd hebt, laat het dan minimaal 1/2 tot 1 uur trekken. Voor op kantoor kun je de chia pudding ook als kleine snack tussendoor nuttigen ('s morgens of 's avonds bereiden en meenemen).
Geniet ervan - je kunt HIER meer van Maddija vinden, als ook op onze receptenpagina.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op