Recept

Chocolade-pindakaas cake

Chocolade-pindakaas cake

Sarah - (saeryberry) heeft vandaag weer een heerlijk recept – een chocolade-pindakaas cake!

Kooktijd:
30 min
moeilijkheid:
gemiddeld

Ingrediënten:

Voor één cake

Voor de bodem:

Voor de creme:

  • 1 zakje karamelpudding poeder
  • 350 ml melk naar keuze
  • - Zoetstof naar keuze en smaak (bijvoorbeeld Flavour Drops of Erythrit)

Voor de topping:

Bereiding:

  1. Meng de ingrediënten voor de bodem (Bodylab24 Whey Protein (Chocolade), Pure Oats, cacaopoeder, eieren, bakpoeder, melk, zoet (Erythrit) of Flavour Drops goed met elkaar en giet het beslag vervolgens in een ingevette springvorm met een diameter van ongeveer 18cm. Plaats de springvorm voor 20 minuten in een oven van 180 graden.
  2. Bereid in de tussentijd de karamelpudding volgens de verpakking – gebruik hierbij wel de eerder aangegeven hoeveelheid melk (350ml) en niet meer. Anders wordt de pudding te dun.

    Laat de bodem afkoelen nadat je hem uit de oven hebt gehaald, maar haal hem niet uit de springvorm. Verdeel de pudding gelijkmatig over de warme bodem.
  3. Voor de topping week je de gelatineblaadjes in water en meng je de pindakaas met een klein beetje water zodat deze goed smeerbaar is. De pindakaas moet een soort dikke saus zijn, warm dit vervolgens op en los de geweekte gelatineblaadjes erin op. Verdeel dit mengsel over de bovenkant van de taart.

    Laat vervolgens 3-4 uur afkoelen en geniet!
Eetsmakelijk!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op