Recept

Chocoladetaart met proteïne uit de magnetron

Magnetron-chocoladetaart:

Tim heeft vandaag een recept voor ons dat je in de magnetron kunt bereiden – een lekkere caloriearme chocoladetaart met veel proteïnen. Een ideaal alternatief voor een proteïnereep of shake.

Recepten met Whey Protein

Wei-eiwit - een ideale, eiwitrijke topping voor talloze recepten

Kooktijd:
15 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Für 1 Kuchen

Bereiding:

  1. Weeg de ingrediënten voor de magnetronchocoladetaart af en doe dit in een mengkom. (Wei eiwit powder naar keuze - Protein-6 of Casein Miccelar of Whey-Protein) in smaak 'melkchocolate'.
    Pureer de banaan tot een glad mengsel en voeg deze toe aan de rest van de ingrediënten. Zoet naar smaak met de Flavour Drops. Wanneer je de taart iets minder zoet wilt hebben kun je deze achterwege laten.
    Mix alles goed met de handmixer.
  2. Giet het beslag in een geschikte bakvorm. Zet de chocoladetaart met proteïne voor 6 minuten in een magnetron van 750 watt – klaar!
Eet smakelijk!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op