Recept

Bosbessenmuffins met Whey Protein

Bosbessenmuffins

Vandaag hebben we een heerlijk recept voor je – bosbessenmuffins met een extra portie proteïne!

Recepten met Whey Protein

Whey Protein - een eiwittopping niet alleen voor je eiwitshakes, maar ook in recepten.

Kooktijd:
30 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Voor +/- 10 bosbessenmuffins

Bereiding:

  1. Snijd de banaan in kleine stukjes en prak vervolgens fijn met een vork. Doe de magere kwark, het eiwit en de bananenpulp in een mengkom. Voeg de havervlokken, Bodylab Whey Protein in de smaak "Cookies & Cream", bakpoeder, een snufje zout en een aromapoeder of Bodylab Flavour Drops in de smaak ‘stracciatella’ of ‘vanille’ toe en mix tot een gladde massa.
    Voeg naar smaak meer zoetstof toe.
  2. Was de verse bosbessen, laat ze uitlekken of dep ze droog en voeg ze toe aan het beslag. Spatel het er voorzichtig door met een lepel.
    Als je geen verse bessen bij de hand hebt, kun je ook diepvriesbessen of blauwe bessen uit een potje gebruiken.
  3. Bekleed een muffinblik met 6 (of meer) holtes met de juiste muffinvormpjes en verdeel het beslag er gelijkmatig in (het beslag zal ongeveer 10-12 kleine of 6-7 grote muffins maken).
  4. Bak in de voorverwarmde oven op ongeveer 200°C (boven- en onderwarmte) gedurende ongeveer 12-15 minuten - kijk af en toe even in de oven om te controleren of ze niet te donker worden.
Eetsmakelijk!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op