Recept

Banana Raspberry Muffins

banana raspberry muffins

Wie houdt er niet van zoete lekkernij? Deze muffins met een topping van frambozen passen in elk verantwoord dieet en zijn super lekker. Het recept is mede door toevoeging van de Whey goed voor de dagelijkse eiwitinname. Frambozen zijn niet alleen lekker maar bevatten van nature vitamine C die bijdragen aan het behoud van een goede weerstand in een koude omgeving. Dat komt goed van pas nu de koudere maanden er aan komen. Verder is vitamine C van belang voor een goede conditie van de bloedvaten. Een lekker en gezond recept dus!

Kooktijd:
40 min
moeilijkheid:
gemiddeld

ingrediënten:

Voor ongeveer zes muffins

Wat heb je nodig?

Gebruiksaanwijzing:

  1. We beginnen met het voorverwarmen van de oven op 175 graden. Vervolgens vet je de muffinvormen in om te voorkomen dat de muffins na het bakken aan de vorm vast blijven zitten.
  2. Vermeng alle ingrediënten met elkaar behalve de frambozen. Roer het mengsel door tot het een glad geheel is.
  3. Giet vervolgens de muffinvormen voor de helft vol met het beslag.
  4. Top de muffins af met de frambozen. Wanneer de muffins in de oven gaan rijzen komen de frambozen in het midden van de muffin te zitten.
  5. Doe de muffinvormen vervolgens 20 minuten in de oven. Vaak wordt er op een muffin gekozen voor een slagroom topping maar daar zitten veel vetten en suikers in. Doe daarom in plaats van slagroom een beetje magere kwark op de muffins als frisse topping.
Enjoy clean eating!!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op