Recept

Whey Protein Chocolademousse

chocolademousse

Wij zijn erg blij om het nieuwe recepten aan te kunnen bieden van onze Instagram-volgster Katharine: ze heeft haar favoriete whey recept met ons gedeeld, overheerlijke whey chocolademousse. Dit recept is ideaal voor iedere chocoladeliefhebber die toch op zijn macro’s wil letten. Binnen enkele minuten verander jij je whey poeder in een overheerlijke high protein chocolademousse.

  • Kooktijd:
    3 min
  • moeilijkheid:
    eenvoudig

ingrediënten:

Für eine Person

Wat heb je nodig?

Gebruiksaanwijzing:

  1. Het enige wat je nodig hebt is een schaaltje of een bakje waarin je de kwark kunt doen en genoeg ruimte overhoudt om goed te roeren. Voeg naast de kwark de whey poeder en flavour drops toe. Roer deze ingrediënten goed door elkaar en gebruik hiervoor een vork of een garde. Roer tot het een gladde, gelijkematige crème is zonder klontjes.
  2. Schenk de 2 eetlepels chocoladesaus over het dessert en je bent klaar! Binnen enkele minuten heb je de whey protein chocolademousse op tafel. Eet smakelijk!

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op