Recept

Femke's witte chocolade blondies

witte chocolate blondies

Vandaag hebben we weer een heerlijk recept van Femke voor jullie, namelijk een recept voor blondies. Door het toegevoegde Whey Protein bevatten ze ook nog eens 9,5g eiwit per stuk. Een fantastisch tussendoortje als je het ons vraagt.

Bakken met Whey Protein

Wei-eiwit in recepten zorgt voor een extra eiwitgehalte in talloze bakrecepten - test nu.

Voorbereidingstijd:
15 min
Kooktijd:
45 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Voor een taart

Voor 8 stukken

  • 150 gram volkorenmeel
  • 10 gram bakpoeder
  • 8 gram maïzena (of een ei)
  • 60 gram Whey Protein in de smaak ‘White Chocolate’
  • een geprakte banaan
  • 250 ml amandelmelk (of water)
  • kaneel naar smaak
  • 1 snufje zout
  • amandelschaafsel
  • 50 gram witte chocolade in stukjes (optioneel)

Bereiding:

  1. Meng in een kom alle droge ingrediënten van Femke's witte chocolade blondies (volkorenmeel, bakpoeder, maïzena (of een ei), Whey Protein in de smaak ‘White Chocolate’) met elkaar.
  2. Meng vervolgens in een aparte kom de natte ingrediënten.
  3. Spatel de natte bij de droge ingrediënten.
  4. Doe dit beslag van Femke's witte chocolade blondies in een ovenschaal/brownievorm (22x22 cm) en verspreid het amandelschaafsel over de bovenkant.
  5. Bak voor 40-45 minuten in een oven van 170 graden.
Eet smakelijk :)

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op