Recept

Omelete Low Carb

Omelete Low Carb

Onze nieuwe omelete-recept suggestie voor een lichte lunch of avondmaaltijd - de Low Carb Omelete. Rijk aan eiwitten en met gezonde vetten (avocado). Je kunt van onze Low Carb Omelette puur of op een roggebroodje (of alternatief) genieten - afhankelijk van jouw behoefte aan koolhydraten.

Bodylab24 Native Coco Oil (500ml)

DE olie voor de fitnesskeuken! Ideaal voor alle Aziatische gerechten en nog veel meer!

 • Voorbereidingstijd:
  15 min
  Kooktijd:
  5 min
 • moeilijkheid:
  eenvoudig

ingrediënten:

Voor één portie

Omelete

Optioneel

 • 1 volkoren roggebroodje
 • of een alternatief

Gebruiksaanwijzing:

 1. Was de peterselie indien nodig en hak deze fijn. Schil de avocado en snijd deze in fijne reepjes.
 2. Klop de eieren in een kom, klop ze op en breng ze op smaak met zout, peper en paprika. Als je de voorkeur geeft aan een bijzonder luchtige omelet, kun je de eieren in het begin scheiden, de eiwitten stijf kloppen en dan eerst op smaak brengen. Voeg de fijngehakte peterselie toe en roer het geheel om.
 3. Verhit kokosolie in een gecoate pan (de Bodylab24 Native Coco Oil heeft een lichte kokossmaak - als je liever neutrale olie gebruikt, kun je dit natuurlijk ook gebruiken).
 4. Giet het eimengsel in de pan en verdeel de avocadostrips gelijkmatig over de pan. Vervolgens kruimel je de Hüttenkäse fijn en spreid deze ook uit. Laat het eimengsel op matig vuur staan, eventueel afgedekt, draai dan een keer om en bak het even van de andere kant.
 5. De omelet kan op broodjes of puur gegeten worden. Zonder brood is het een lichte lunch of avondmaaltijd rijk aan eiwitten en gezonde vetten, op brood bevat het alle macronutriënten.
Geniet ervan en trakteer jezelf op eiwitten en gezonde vetten als tussendoortje of lichte maaltijd. De basisingrediënten leveren (zonder roggebroodjes of een vergelijkbaar alternatief) ca. 430 kcal op.

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op