Recept

Fitness cheesecake met bosbessen bij Bodylab

Fitness cheesecake met bosbessen bij Bodylab

Een lekkere fitness cheesecake werkt altijd en als er een extra portie proteïne in zit. Dit is een echte highlight, vooral voor sporters. Je hebt de keuze tussen verschillende Whey smaken. Gegratineerd met bosbessen (andere vruchten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden) ziet het er ook goed uit en verbetert het niet alleen de zondagmiddag.

Bodylab24 Whey Protein (1000g)

Whey Protein met tot 80% eiwitgehalte en rijk aan BCAA's, als bakingrediënt in verschillende recepten.

Kooktijd:
60 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Voor één of twee personen

Gebruiksaanwijzing:

  1. Was de bosbessen/ blauwe bessen, laat ze goed uitlekken en zet ze even opzij. Kies een smaak van Bodylab24 Whey Protein, meng het met Bodylab24 Pure Oats of havervlokken in een kom, voeg de overige ingrediënten voor de Fitness Cheesecake toe (behalve de bosbessen en de kokosolie) en verwerk het tot een glad deeg.
  2. Verwarm de oven voor op 160°C circulatielucht, smeer een kleine springvormige pan (18 cm vorm) in met kokosolie (of een neutraal alternatief) of bekleed deze met bakpapier.
  3. Voeg de uitgelekte bosbessen / blauwe bessen als laatste ingrediënt toe aan het deeg van de Fitness Cheesecake, eventueel met behoud van een handvol als topping.
    Doe het deeg in de springvorm en spreid de resterende bessen uit.
  4. Bak in de oven voor 35-45 minuten. De cake als er bij het bakken met een mes of vork geen deegresten aan het mes/vork blijven kleven. Zorg er tussendoor voor dat de taart niet te donker wordt, bij twijfel de laatste 5-10 minuten afdekken met aluminiumfolie.
  5. Je kunt van de Fitness Cheesecake met nog warme of afgekoelde bosbessen genieten - al naar gelang jouw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Een topping met een chocoladedessertensaus past ook perfect.
Veel succes en geniet ervan!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op