Recept

Boterkoek Cheesecake Stukje

boterkoek

Een combinatie van boterkoek en cheesecake, verrijkt met een extra portie eiwit - wat wil je nog meer. Maadija heeft ons een nieuwe creatie gestuurd - het is echt heerlijk en snel gemaakt. Het kan makkelijk bewaard meerdere dagen vooruit gemaakt worden.

Kooktijd:
35 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Für eine Person

Ingrediënten voor de bodem

 • 50 g pure oats
 • 5 g lijnzaad
 • 60 g skyr
 • 1 scheut water
 • enkele boterkoekjes naar keuze

Ingrediënten voor de quarkroom

Bereiding:

 1. Doe de ingrediënten voor de bodem (behalve de boterkoekjes) in een kom en meng dit tot deeg. Verdeel dit deeg gelijkmatig over de bodem van een langwerpige taartvorm. Plaats, afhankelijk van de grootte van de taartvorm, de boterkoekjes over de bodem en druk deze licht aan.
 2. Meng vervolgens voor de volgende laag de magere kwark met de Whey Protein Vanille, custardpoeder en de melk, breng dit op smaak met de Flavour Drops.
  TIP: Meng eerst het custard poeder met de melk om klontjes te voorkomen. Let er wel op dat je niet teveel melk gebruikt omdat de massa dan te vloeibaar wordt.
 3. De volgende stap is het verdelen van de boterkoekjes als bovenste laag. Je kunt dit doen door ze als hele koekjes bovenop de kwarklaag te leggen of je kan ze breken en gelijkmatig verdelen.
 4. De laatste stap is het bakken van de cake op 180 graden gedurende 20-25 minuten in een hete lucht oven, laat vervolgens de cake een nacht in de koelkast staan.
Enjoy!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op