Recept

Eiwitrijke chocolade speltpannenkoekjes

Pannenkoekjes met chocolade

Pannenkoeken en chocolade. Dat samen?! En dan ook nog eens eiwitrijk en gemaakt van speltmeel?! Dat zijn zo veel voordelen in 1 recept dat het bijna onwerkelijk lijkt. Toch is deze heerlijke traktatie, die gemaakt is door Eva Louise van EEFSHEALTH, werkelijkheid en helemaal niet moeilijk om te maken. Check hieronder het recept!

Kooktijd:
10 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Voor één persoon

Wat heb je nodig?

Gebruiksaanwijzing:

  1. Het recept voor deze heerlijke pannenkoekjes is eigenlijk ontzettend makkelijk. Je kan gewoon alle ingredienten door elkaar heen mixen totdat er geen klontjes meer te zien zijn. Wanneer het mixen klaar is kan je het beste de mix even 5 minuten laten rusten.
  2. Daarna kan je de pannenkoekjes bakken. Je kan hiervoor het beste een koekenpan gebruiken. Zet de pan op halfhoog vuur en doe er een klontje kokosolie in als de pan warm is. Daarna kan je een soep lepel van de pannenkoekenmix toevoegen. Wanneer de bovenkant van de pannenkoek bijna gestold is kan je de pannenkoek omdraaien.
  3. Als de pannenkoekjes klaar zijn kan je ze aftoppen met je favoriete topping. Lekker ouderwets stroop of volg de tip hieronder en voeg pindakaas en banaan toe. Tip: Chocolade is natuurlijk ontzettend lekker in combinatie met banaan pindakaas! Om het macro-vriendelijk te houden kan je de pindakaas vervangen door PB2.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op