Recept

Mini Kwarktaartje

Kwarktaartje met aardbeien

Kwarktaartjes zijn altijd al een van onze favoriete guilty pleasures geweest. Of hoef je jezelf niet zo “guilty” te voelen na het eten van dit kwarktaartje? De bodem is gemaakt van dadels en whey eiwitten in de heerlijke smaak Cookies and Cream en de kwarklaag is gemaakt van eiwitrijke magere kwark en nogmaals whey. Dit keer in de frisse Cherry Yoghurt smaak. Volgens mij kunnen we de kwarktaart, die gemaakt is door Eva Louise van EEFSHEALTH, gewoon blijven eten. Geniet ervan!

Voorbereidingstijd:
240 min
Kooktijd:
10 min
moeilijkheid:
eenvoudig

ingrediënten:

Voor één persoon

Bodem

Kwarklaag

Gebruiksaanwijzing:

  1. Bodem -
    Laat de dadels wellen in heet water. Prak ze daarna fijn met een vork. Mix de whey en de kokosolie erdoor. Dit gaat aan het begin lastig, dus je kan het ook met je handen doen. Bedek de bodem van het taartvormpje met bakpapier en verdeel de bodem hierover. Zet dit even in de koelkast.
  2. Kwarklaag -
    Laat de blaadjes gelatine alvast in koud water zacht worden. Mix de whey door de kwark. Haal de blaadjes gelatine uit het koude water en knijp uit. Voeg 2 el heet water toe aan een bakje waar je vervolgens de gelatine in oplost. Mix dit door de kwark en zet het in de koelkast voor ongeveer 4 uur (of een nacht).

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op